Facebook Pixel Έτσι θα "τρελάνει" τους ΠΑΟΚτσήδες ο Άρνεσεν!
| 2015-08-16 21:28:00

Έτσι θα "τρελάνει" τους ΠΑΟΚτσήδες ο Άρνεσεν!

Έτσι θα "τρελάνει" τους ΠΑΟΚτσήδες ο Άρνεσεν!

Κάτι καλό φαίνεται να ετοιμάζει ο Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ, έχοντας στο μεταγραφικό του πλάνο μία κίνηση που θα προκαλέσει... πάταγο στις τάξεις των οπαδών.

Εδώ και μερικές ημέρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινούνται πολύ ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να κλείσουν τις τρύπες του ρόστερ και να ενισχύσουν την ομάδα στις θέσεις που "πονάει".

Ο Δικέφαλος έχει αποκτήσει ήδη τους Χαρίση, Κοροβέση, Όλσεν, Ροντρίγκεζ, Ζάιρο, Μαλεζά, Σάμπο και Λέοβατς, ενώ έχει κλεισμένους τους Άντονις και Τσίμιροτ, οι οποίοι θα αποτελέσουν σημαντικές λύσεις για τον Τούντορ στην μεσαία γραμμή

Ωστόσο, ο Φρανκ Άρνεσεν σε συνεννόηση πάντα με τον Κροάτη τεχνικό και τον Ιβάν Σαββίδη, έχει στην λίστα του πολλά ακόμα ονόματα παικτών που ξέρει πως μπορούν να κάνουν ακόμα περισσότερο την διαφορά και να χαροποιήσουν ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας.

Πολλά από αυτά έχουν ήδη γραφτεί όπως του διεθνή Ιταλού Αλεσάντρο Ροσίνα, ενώ πολλά ήρθαν ξανά στην επικαιρότητα, όπως αυτό του Λουντοβίκ Ομπράνιακ που είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Φυσικά, ο Άρνεσεν ενδέχεται να έχει στο πλάνο του και ποδοσφαιριστές που το όνομά τους δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, εντούτοις η επιθυμία και η προσπάθεια για έναν παίκτη με επιθετικά χαρακτηριστικά όπως των δύο παραπάνω είναι δεδομένη και μένει να δούμε αν θα γίνει μια τέτοια κίνηση που θα ικανοποιήσει πολύ την εξέδρα στην Τούμπα.

Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και... αποχωρήσεις από την μεσαία γραμμή, αφού έχει μαζευτεί πολύς... κόσμος, με τον Άρνεσεν να έχει κάνει κι εκεί τα κουμάντα του.

***Το... παραλίγο κόλπο γκρόσο των Άρνεσεν-Τούντορ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags