Facebook Pixel Ελεύθερος (να φύγει) ο Ιμπραΐμοβιτς!
| 2015-08-17 21:18:00

Ελεύθερος (να φύγει) ο Ιμπραΐμοβιτς!

Ελεύθερος (να φύγει) ο Ιμπραΐμοβιτς!

"Φωτιές" ανάβει το ρεπορτάζ της "Daily Mail", σύμφωνα με το οποίο η Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε στον Σουηδό άσο την άδεια να αποχωρήσει από την ομάδα, φέρνοντας πρόταση!

Το βρετανικό δημοσίευμα επικαλείται γαλλικές πηγές και τονίζει πως οι οικονομικές απαιτήσεις των Παριζιάνων δεν πρόκειται να είναι εξωφρενικές, αφού γνωρίζουν πως ο Σουηδός άσος βρίσκεται σε μία ηλικία (34 ετών) που δεν έχει μεταπολιτική αξία, ενώ το συμβόλαιό του αποτελεί ούτως ή άλλως έναν "βραχνά".

Ο Ιμπραχίμοβιτς δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του Σαμπιονά, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο γεγονός δεν συνδέεται με την απόφαση των ανθρώπων της γαλλικής ομάδας τον πωλήσουν.

Σε περίπτωση που το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί είναι σίγουρο πως αρκετές ομάδες θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του, μεταξύ των οποίων η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες αναζητούν έναν επιθετικό περιοχής με τα δικά του χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 34χρονου άσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags