Facebook Pixel Πάει να κάνει μεγάλο "έγκλημα" ο Άρνεσεν!
| 2015-08-18 23:45:00

Πάει να κάνει μεγάλο "έγκλημα" ο Άρνεσεν!

Πάει να κάνει μεγάλο "έγκλημα" ο Άρνεσεν!

Φούντωσε η φημολογία στη Θεσσαλονίκη για τις τελευταίες κινήσεις του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ! Ποιον μεγάλο άσο της ομάδας σκοπεύει να πουλήσει και γιατί; 

Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκεται το τελευταίο διάστημα o ΠΑΟΚ, με τις ανακοινώσεις να πέφτουν βροχή και το παζλ του φετινού ρόστερ να ολοκληρώνεται λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.  

Τώρα, λοιπόν, αναμένεται να ακολουθήσουν οι αποχωρήσεις, καθώς ο Ιγκόρ Τούντορ έχει ενημερώσει τη διοίκηση ότι δε θέλει να δουλεύει με τόσους πολλούς παίκτες, ενώ στόχος της ομάδας είναι να πουληθούν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.

Κόντρα, πάντως, στα παραπάνω, τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία στη Θεσσαλονίκη που λέει ότι είναι πολύ πιθανό στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ να δώσει έναν από τους καλύτερους και βασικούς του ποδοσφαιριστές! 

Όπως λέγεται, λόγω της "συμφόρησης" που παρατηρείται στη μεσαία γραμμή, στον Δικέφαλο θα ήθελαν να ...αδειάσουν λίγο τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο επειδή δεν μπορούν να "ξεφορτωθούν" τον Μαντούρο, ή έστω τον Τζιόλη, οποίος πάντως παίρνει χρόνο συμμετοχής, σκέφτονται σοβαρά να πουλήσουν τον Κάτσε!

Ο Αλβανός άσος φυσικά και μπορεί να φέρει πρόταση από το εξωτερικό, όμως το θέμα είναι αν οι νέες μεταγραφές, θα μπορούν να καλύψουν το κενό του. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Δικεφάλου και θα είναι ...έγκλημα αν πουληθεί τώρα. Εκτός κι αν ο Άρνεσεν φέρει μια ...εξωπραγματική πρόταση που θα γεμίσει με χρήματα τα ταμεία του συλλόγου και ταυτόχρονα του βγει "λίρα εκατό" κάποιος από τους παίκτες που ήδη έχει αποκτήσει. Δύσκολα πράγματα... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα πήρε ο πρόεδρος και τελειώνει τον μεγάλο άσο;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags