Facebook Pixel Δέλλας για πρεμιέρα, αλλαγή Τζιμπούρ και πρωτάθλημα
| 2015-08-23 00:07:00

Δέλλας για πρεμιέρα, αλλαγή Τζιμπούρ και πρωτάθλημα

Δέλλας για πρεμιέρα, αλλαγή Τζιμπούρ και πρωτάθλημα

Τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου για την εικόνα της ομάδας, τον ίδιο, τον Ζήκο, τις μεταγραφές και το πρωτάθλημα.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου. Αφού αναφέρθηκε στο σημερινό ματς, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για τη μαζική του παρουσία στην πορεία αναφέρθηκε σε πολλά θέματα, δεχόμενος πολλές ερωτήσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δέλλα: 

"Nα ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς επεισόδια, βία και να δούμε καλό ποδόσφαιρο. Για το παιχνίδι είχαμε ιεραρχήσει το στόχο μας που ήταν η νίκη και μέσα από τη νίκη να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν 100%, τηρρουμένων των αναλογιών και της χρονικής στιγμής που βρισκόμαστε. Από το πρώτο λεπτό ως το τέλος είχαμε εμείς τη μπάλα και τον έλεγχο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Έκαναν το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει, δεν απειληθήκαμε, είχαμε κοντά τις γραμμές και ήρθαν τα γκολ. τελείωσε το παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. 
Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε μαζικά στο γήπεδο. Να στηρίξει την προσπάθεια, όπωςέκανε εδώ και δύο χρόνια που είμαι εγώ εδώ και τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ". 

Τα συναισθήματα της πτώσης και της επιστροφής;

"Το μόνο κοινό που υπήρχε την τελευταία φορά ήταν ο... κύριος Γιώργος (σ.σ Τον Παράσχο εννοεί που ήταν προπονητής τότε στον Ατρόμητο και τώρα στον Πλατανιά). Έχουμε δουλέψει πολύ τα δύο χρόνια αυτά και θα ήταν κρίμα να μείνουμε στο παρελθόν. Το παρελθόν είναι εκεί για να μας θυμίζει τα λάθη ώστε να μην επαναληφθούν. Κοιτάμε μπροστά".

Σε τι ποσοστό ετοιμότητας βρίσκεται η ΑΕΚ; 
"Δεν μπορώ να... μετρήσω με ποσοστό την ετοιμότητα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Κάθε ματς το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μία ομάδα, ένα γκρουπ ανθρώπων με στόχο τη νίκη. Θα αλλάζουν οι 11άδες, θα αλλάζουν οι 18άδες. Παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτάμε χημεία. Έχουν έρθει καινούργια παιδιά και 

Για την αλλαγή του Τζιμπούρ; 

"Έχει μια ενόχληση, γι' αυτό έγινε"

Αν έχει κλείσει το ρόστερ; 
"Πάλι με ρωτάτε για μεταγραφικά. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Το θέμα για μένα είναι τα παιδιά που είναι εδω.

Είναι η πρεμιέρα όπως την είχατε φανταστεί; 
"Αν δεν είσαι προσεκτικός κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους. Δεν έκανα... όνειρα. Τα όνειρα μπορώ να το κάνω στο τέλος". 

Για την αποχώρηση του Ζήκου κι αν θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο; 
"Δεν θέλω να κάνω σχόλιο. Όπως είπε και ο Άκης είναι οικογενειακό το θέμα και μένει εδώ..". 

Αν νιώθει δικαίωση ο Δέλλας που δεν άφησε την ΑΕΚ; 
"Αν μιλάτε για το τελευταίο παιχνίδι (σ.σ. Ατρόμητο) δεν ήξερα τι θα γινόταν την επόμενη ημέρα. Πίστευα ότι δεν θα χαθεί αυτή η ομάδα, απλά. Τίποτα πλέον όμως δεν γίνεται τυχαία. Φτάσαμε σήμερα η ομάδα να είναι πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Αυτή η δουλειά συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Όπως έχει πει τα καλύτερα είναι πλέον μπροστά μας. Τα χειρότερα πέρασαν. Εκεί πρέπει να μείνουμε". 

Αν μπορεί η ΑΕΚ να πάρει πρωτάθλημα; 
"Κανένα πρωτάθλημα δεν έχει παρθεί ή χαθεί την πρώτη αγωνιστική. Συνιστώ στον κόσμο να έχει υπομονή να είναι κοντά στην ομάδα και να έχει έναν έλεγχο συναισθηματάτων. Δεν υπάρχουν μόνο καλές ημέρες. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Εάν η εικόνα μας είναι ίδια σε όλα τα παιχνίδια, μπορείτε να καταλάβεται ότι ο στόχος που είναι για την ΑΕΚ ένα πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο. Δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει το πρωτάθλημα ένα καλό ματς ή να στο στερήσει ένα κακό ματς. Εχουμε πολλές αγωνιστικές και μέσα από το πλάνο της δουλειά που θέλω να περάσει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags