Facebook Pixel Χαμηλά την μπάλα ο "Τράι"
| 2015-08-24 20:04:00

Χαμηλά την μπάλα ο "Τράι"

Χαμηλά την μπάλα ο "Τράι"

Τα «μπράβο» στους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας τα μοίραζε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Πλατανιά, ενώ τα συγχαρητήρια τα έδωσε αμέσως μετά την λήξη

Επομένως η σημερινή ομιλία στα αποδυτήρια, θα είχε διαφορετικό χαρακτήρα. Παρόλο που τα χαμόγελα για την εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα, περισσεύαν στα Σπάτα. Ο Δέλλας ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν διάρκεια σε ανάλογα καλές εμφανίσεις:

«Είναι πάντα σημαντικές όλες οι νίκες. Είχαμε καλή εικόνα ειδικά μετά τα πρώτα 20 λεπτά. Αλλά είχαμε και υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Κάναμε όσα είχαμε δουλέψει και είδατε πως όταν το κάνουμε αυτό, μας βγαίνει και στο παιχνίδι.

Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα και όλοι ξέρετε πως είμαστε στην αρχή. Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε, αλλά δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να έχουμε διάρκεια. Ένα καλό παιχνίδι είναι σημαντικό αλλά δεν λέει τίποτα από μόνο του. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας και το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags