Facebook Pixel Από τον Ολυμπιακό στον Αστέρα και χωρίς χρήματα!
| 2015-08-26 12:15:00

Από τον Ολυμπιακό στον Αστέρα και χωρίς χρήματα!

Από τον Ολυμπιακό στον Αστέρα και χωρίς χρήματα!

Τρελό deal πάει να κάνει η ομάδα της Τρίπολης, με μεγάλο αστέρι των Πειραιωτών! Ποιον ζήτησε να πάρει ως ελεύθερο κι όχι σα δανεικό; Τι σκέφτονται να κάνουν οι πρωταθλητές;

Πυρετώδεις είναι οι τελευταίες διεργασίες στον Ολυμπιακό προκειμένου να κλείσει το ρόστερ μέχρι το τέλος του μηνός. Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν δεδομένα να αποκτήσουν έναν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης και έναν δεύτερο επιθετικό που θα πλαισιώσει τον Φινμπόγκασον, ενώ δεν μπορεί να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη προσθήκη αν παραχωρηθεί κάποιος βασικός.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το θέμα των δανεικών, με τον Μάρκο Σίλβα να έχει θέσει εκτός πλάνων αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Σε αυτή τη λίστα βρίσκεται σίγουρα και ο Δημήτρης Κολοβός, για τον οποίο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Ο Έλληνας άσος δεν κατάφερε -για μια ακόμα φορά- να πείσει προπονητή του Ολυμπιακού για την αξία του και παρόλο που έκανε μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τον Πανιώνιο, φέτος στην προετοιμασία, παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να "κοπεί" από τον Μάρκο Σίλβα, οποίος έκανε δύο μεταγραφές για τη θέση του (Πάρντο, Σεμπά) και πάει και για τρίτη (Ερνάνι).

Ο σύλλογος που αυτή τη στιγμή έχει δείξει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για τον Κολοβό είναι ο Αστέρας Τρίπολης, με τις πληροφορίες της εφημερίδας "Live Sport", να αναφέρουν σήμερα ότι οι Αρκάδες θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη ως ελεύθερο και όχι ως δανεικό! Είναι, δηλαδή, πρόθεση της ομάδας της Τρίπολης, από τη στιγμή που ο διεθνής άσος δεν υπολογίζεται από τους Ερυθρόλευκους, να αποδεσμευτεί πρώτα και μετά να υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους.

Οι Αρκάδες προφανώς ποντάρουν στις καλές σχέσεις που έχουν με τον Ολυμπιακό και γι΄ αυτό θεωρούν ότι μπορούν να πετύχουν το super deal με έναν εξελίξιμο ποδοσφαιριστή που μπορεί να αποτελέσει επένδυση και για το μέλλον. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι οι πρωταθλητές θα πουν "ναι" σε αυτή την πρόθεση του Αστέρα, μιας και, όπως προαναφέραμε, ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων της μεγάλης κατηγορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Έκοψε" πρωτοκλασάτη μεταγραφή ο Σίλβα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags