Οι επιτελείς του «Δικεφάλου» πιέζονται πλέον ασφυκτικά από τον χρόνο και μένει να φανεί αν μέχρι σήμερα το βράδυ θα καταφέρουν να δώσουν μία επιπλέον επιλογή στην επίθεση στον Ιγκόρ Τούντορ, με τον Κροάτη τεχνικό να έχει διαμηνύσει πολλές φορές με δημόσιες τοποθετήσεις του την ανάγκη απόκτησης ενός καθαρόαιμου επιθετικού.
Ένας ποδοσφαιριστής πουφέρεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ είναι ο Τσιπριάν Μαρικά, χωρίς ωστόσο να προκύπτει από το «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις με την πλευρά του Ρουμάνου επιθετικού, σε ένα «φλερτ» που παραμένει στο «ασπρόμαυρο» μεταγραφικό προσκήνιο.
Σε κάθε περίπτωση στον «Δικέφαλο» φαίνεται ότι παίρνουν μεγάλο ρίσκο, καθώς η ομάδα κινδυνεύει να μείνει μόνο με ένα σέντερ φορ, παρότι δεν αποκλείεται η αναζήτηση για επιθετικό να συνεχιστεί μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή εκπνέει η προθεσμία για την πραγματοποίηση μεταγραφών ελεύθερων ποδοσφαιριστών.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να μπει ένα τέλος στο «θρίλερ» απόκτησης επιθετικού από τον ΠΑΟΚ και μένει να φανεί αν τελικά η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ θα ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης της.
Πηγή: paok24.com
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο