Facebook Pixel Και Μάνταλος και... Βενεζουελάνοι μέσα
| 2015-09-11 19:11:00

Και Μάνταλος και... Βενεζουελάνοι μέσα

Και Μάνταλος και... Βενεζουελάνοι μέσα

Ο Πέτρος Μάνταλος, ο Μιγκέλ Κορδέρο μετά το πετυχημένο (φιλικό) τεστ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και οι Βάργκας, Μπαρόχα βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (Κυριακή, 16:00) για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο επιτελικός μέσος της Ενωσης και ο Ισπανός χαφ συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του Τραϊανού Δέλλα για τον αγώνα με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη και δεν αποκλείεται να αγωνιστούν επιστρέφοντας μετά από αρκετό καιρό σε επίσημα ματς και αυξάνοντας τις λύσεις του προπονητή του δικεφάλου.

Επίσης κανονικά στην αποστολή είναι και ο Πέτρος Μάνταλος, που δεδομένα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής. Μάλιστα θα είναι και τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά σε επίσημο ματς, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντιντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Αραβίδης, Κρισάντους και Μπουονανότε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags