Πλούσιο παρασκήνιο... κρύβει η μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί τρεις μέρες προτού υπογράψει (2 Σεπτεμβρίου) στον ΠΑΟΚ, ο 34χρονος άσος βρέθηκε μια "ανάσα" από την μετακίνησή του στην Σαμπντόρια.

Ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Μάσιμο Φερέρο, ήθελε πριν πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου να κάνει ένα "δώρο" στον προπονητή της ομάδας, Βάλτερ Ζένγκα, με την προϋπόθεση ότι οι Γενοβέζοι θα παραχωρούσαν στην Νάπολι τον Έντερ Σοριάνο.

Μάλιστα, ο Μπερμπάτοφ βρέθηκε και στην Ρώμη παρέα με το δεξί χέρι του προέδρου. Συγκεκριμένα, διέμεινε στο ξενοδοχείο Parco dei Principi ενώ είχε συμφωνήσει σε όλα με την Σαμπντόρια (υπάρχουν ακόμη και λεπτομέρειες για το κασέ του συμβολαίου του που αγγίζει τα 1.6 εκατ.ευρώ) και περίμενε απλά τις εξελίξεις με τον Σοριάνο.

Τελικά, Νάπολι και Σαμπντόρια δεν προχώρησαν ποτέ το deal και ο Σοριάνο παρέμεινε στους Γενοβέζους, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε "ναυάγιο" και η υπόθεση του Μπερμπάτοφ, ο οποίος κατόπιν πήρε το αεροπλάνο για Λονδίνο...

Πηγή: paok24.com