Αναλυτικά:

Πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος ο Μπερμπάτοφ, γιατί απορεί με τον Πέλκα και τι ήταν αυτό που δεν του άρεσε από το σημερινό παιχνίδι:

“Ήταν σημαντικό σήμερα να κερδίσουμε μετά από δύο παιχνίδια, κάναμε ένα πολύ καλό α΄ημίχρονο και ένα β΄ημίχρονο μέτριο. Αξίζαμε να κερδίσουμε σήμερα, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου” ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για την παρουσία του Κλάους σήμερα αλλά και το ντεμπούτο Μπερμπάτοφ: “Πρέπει να ξέρετε πως οταν βλέπεις την ενδεκάδα σου πρέπει να ξέρεις ποιος παίκτης μπορεί να σου δώσει το γκολ , παίζεις για το γκολ. Φυσικά είναι σημαντικός ο Κλάους, καλό παιχνίδι απο Μακ, να μην μιλήσω για Μπερμπάτοφ, ξέρετε σε τι επίπεδο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βρίσκεται, το είδατε σήμερα με την τεχνική του, βέβαια χρειάζεται δουλειά, να προπονηθεί μαζί μας για να μας βοηθήσει περισσότερο”

Για το τι δεν του άρεσε: "Θα σας μιλήσω προσωπικά, αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το β΄ημίχρονο, δεν κοντρολάραμε εμείς το παιχνίδι, δεν είχαμε σωστή νοοτροπία, στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν καλύτυροι και χάσαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζαμε και σήμερα τη νίκη. Στο β΄ημίχρονο και παρά το 3-0 και τρεις χαφ θα έπρεπε να κοντρολάρουμε καλύτερα το παιχνίδι και δεν το κάναμε και με δεδομένο μαλιστα πως αυτο που ζητάω ειναι έλεγχος του παιχνιδιού και αυτό πρέπει να το δουλέψουμε περισσότερο.

Για το εάν ο Πέλκας ήταν Κροάτης, θα έπαιζε στην Εθνική εκεί: "Ενδιαφέρουσα ερώτηση, βλέποντας το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας στριφογύριζε στο μυαλό μου το όνομα του Πέλκα και παραξενεύτηκα"

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος ο Μπερμπάτοφ: "Δεν μπορεί να πει κανείς πότε θα είναι στο 100% αλλά θα χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο"

Για την σημερινή εμξφάνιση του Όλσεν:"Είναι σημαντικός για εμάς. Είναι καλός και τον εμπιστεύομαι, καλή εμφάνιση, κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια του"

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ρίχνεται και στην “μάχη” της Ευρώπης: “Χτες στο τελευταίο διπλό ήταν η πρώτη φορά που είδα πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, τους χρειαζόμαστε όλους, μια ομάδα μπορεί να καλυφθεί απο 15-16 τους βασικούς και τους υπόλοιπους να παίζουν για την ευκαιρία τους"