Facebook Pixel Η ατάκα Δέλλα για το ρόστερ
| 2015-09-15 21:22:00

Η ατάκα Δέλλα για το ρόστερ

Η ατάκα Δέλλα για το ρόστερ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ απάντησε με... στυλ για το πώς θα χωρέσουν όλοι στην 11άδα μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα (1-1)!

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για το σημερινό παιχνίδι: «Το φιλικό έγινε για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δούμε κάποια πράγματα που αφορούν την τακτική, αφού χρησιμοποιήσαμε διαφορετικό σύστημα. Πήραν λεπτά συμμετοχής ο Πέτρος και ο Μιγκέλ, αλλά και κάποια άλλα παιδιά. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το αν κάποιοι από αυτούς που έπαιξαν σήμερα διεκδικούν θέση βασικού στην Τούμπα: «Δεν υπάρχει για μένα βασικός και αναπληρωματικός. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Θέλει παίκτες. Θέλει διαφορετικούς παίκτες. Με διαφορετικά στοιχεία, που μπορούν να βοηθήσουν».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το 4-3-3: «Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Είχαμε βέβαια κάποια θέματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και αυτό θέλει δουλειά. Θέλει χρόνο, ώστε να το αφομοιώσουν όλοι οι παίκτες».

Για την ετοιμότητα του Ντίντακ: «Ο Ντίντακ δεν έκανε προετοιμασία με ομάδα. Έκανε προπονήσεις μόνος του, θέλει τον χρόνο του, θα πρέπει να βρει ρυθμό και για αυτό και τώρα και στο ματς με τον Παναιτωλικό, του έδωσα λίγο χρόνο παραπάνω. Τον υπολογίζω πολύ και μπορεί και σύντομα να τον χρειαστώ».

Για τους δύο ποδοσφαιριστές (Πεταυράκη-Φαγέ) που βρέθηκαν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκαν: «Ένιωσαν και οι δύο κάποιες ενοχλήσεις στην προθέρμανση και για αυτό δεν ρισκάραμε. Έπαιξαν όμως κάποια παιδιά της U20, έδειξαν καλά στοιχεία. Φαίνεται η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και θεωρώ ότι αυτοί είναι το μέλλον της ομάδας».

Για το πώς θα χωρέσει τους… πάντες στην ενδεκάδα: «Όλοι οι καλοί χωράνε».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags