Τα ρεπορτάζ του Σκύλου επιβεβαιώνονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καθημερινά...

Είτε μέσω κάποιας δήλωσης πρωταγωνιστή είτε από την ίδια την εξέλιξη των πραγμάτων...

Σπάνια, όμως, μπαίνουμε στη λογική να γράψουμε "Αυτό σας το είπαμε πρώτοι" ή "Αυτό το αποκαλύψαμε εμείς και μετά κυριάρχησε στη δημοσιογραφική πιάτσα".

Είναι κάποιες φορές, όμως, που ενώ θέλουμε να συνεχίσουμε απλώς να κάνουμε καλά τη δουλειά μας χωρίς να θριαμβολογούμε, δεν γίνεται να κάνουμε πως δεν βλέπουμε!

Όπως στην περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και του Άρη, που ο Σκύλος έχει αποκαλύψει συγκεκριμένο ρεπορτάζ από την περασμένη Τετάρτη, στις 16 Σεπτέμβρη!

Τι λέγαμε σε εκείνο το θέμα; Ότι ο Γιάννης Μιχαλήτσος είχε εισηγηθεί με "κλειστά μάτια" την απόκτηση του Μπερμπάτοφ στον Άρη, όταν αυτός ακόμα ήταν ταλέντο στη Βουλγαρία!

Αλλά εκείνη την εποχή αφεντικό του Άρη ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς και παρόλο που είχε την οικονομική δυνατότητα να "χτυπήσει" τον Μπερμπάτοφ, μιας και δεν ήταν ακόμα το top όνομα, δεν έγινε κίνηση!

Ε, διαβάστε τι σχολίασε σήμερα ο Γιάννη Μιχαλήτσος, στο Μetropolis 95,5: "Στην εποχή του Δημήτρη Κοντομηνά, είχα πάει Σάββατο στη Σόφια μαζί με τον Γιώργο Σεμερτζίδη να παρακολουθήσουμε από κοντά ένα παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στην οποία αγωνιζόταν τότε ο 19χρονος Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αμέσως διέκρινα το πλούσιο ταλέντο του και ρώτησα κάποιους φίλους μου Βούλγαρους που παίζαμε μαζί στη Δόξα Δράμας και μου είπαν ότι είναι ο πιο εξλίσσιμος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής και ότι κοστίζει 1 δισ. δραχμές.

Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα εισιγήθηκα για την απόκτησή του, αλλά οι άνθρωποι του Άρη έκαναν πίσω λόγω ότι το ποσό που ζητούσαν οι Βούλγαροι για ένα παίκτη μικρής ηλικίας ήταν υψηλό και έτσι δεν προχώρησε το deal".