Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βούλγαρος επιθετικός…

Για την ανατροπή του ΠΑΟΚ: «Μας βοήθησε κυρίως το ομαδικό πνεύμα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε νέα ομάδα, αλλά και την εμπειρία να χειριστούμε τέτοιες καταστάσεις και να κερδίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Για το πρώτο του παιχνίδι: «Ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα. Τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια μου είπαν ότι έτσι είναι πάντα η ατμόσφαιρα στα γήπεδα

Για το πότε θα είναι έτοιμος να παίξει από την αρχή: «Κυρίως θα πρέπει να ρωτήστε τον προπονητή για αυτό. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και για αυτό θέλω να μπω μέσα. Έχω σημειώσει πολλά γκολ στην καριέρα μου, οπότε αυτό δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει τόσο πολύ, αλλά το να κερδίζουμε».

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργείς ευκαιρίες Αν δεν παίζεις ποδόσφαιρο δεν χάνεις ευκαιρίες Δείξαμε ένα πολύ καλό πνεύμα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε απλά να είχαμε πετύχει τα γκολ νωρίτερα».

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Για μένα είναι πολύ ευχάριστο να παίζω σε μία ομάδα με τόσο νέους παίκτες. Γιατί λοιπόν να μην είμαι χαρούμενος που είμαι σε μία ομάδα με τέτοια ατμόσφαιρα, που παίξουμε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Για μένα είναι σημαντικό να δημιουργήσω, να πασάρω στους συμπαίκτες μου να σκοράρουν. Να βοηθήσω την ομάδα Έχω χορτάσει γκολ κι ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου είμαι έτοιμος να βοηθήσω με ότι καλύτερο γίνεται. Στο ποδόσφαιρο αυτό που είναι σημαντικό δεν είναι για έναν παίκτη, αλλά για όλη την ομάδα».