Αναλυτικά:

«Είναι πολύ καλή η θέση για εμένα στο σύστημα που παίζουμε. Έχω πολλές ευκαιρίες για να σουτάρω, να κάνω καλές κινήσεις. Παίζουμε ποδόσφαιρο όμως, καλύτερο ποδόσφαιρο και νομίζω πως σε αυτήν τη φάση της σεζόν είμαστε πολύ δυνατοί και κερδίζουμε τα παιχνίδια, αυτός είναι ο λόγος που κερδίζουμε. Πέρσι παίζαμε διαφορετικά. Φέτος έχουμε άλλο στυλ πιο δημιουργικό ενώ κι εγώ παίζω σε άλλη θέση που μου δίνει τη δυνατότητα να αποδώσω καλύτερα».

Για το εάν βλέπει ξανά τα παιχνίδια της ομάδας του: «Σίγουρα, τα αναλύουμε με την ομάδα, τι κάναμε λάθος, τι σωστά. Κάθε φορά προσπαθούμε να παίζουμε το παιχνίδι μας για να κερδίσουμε. Προσπαθούμε σκληρά, παίξαμε ήδη σκληρά ματς κι αν παίζουμε καλά κερδίζουμε. Ακόμα κι αν δεν παίζουμε καλά όμως, είμαστε δυνατοί και μπορούμε να πάρουμε τα παιχνίδια. Έχουμε δύο μεγάλα ματς τώρα, εκεί θα φανεί πόσο δυνατοί είμαστε».

Για το εάν βλέπει τα παιχνίδια ξανά για να δει πως σκοράρει καλύτερα: «Δεν βλέπω τα παιχνίδια μου για αυτόν τον λόγο. Προσπαθώ σε κάθε ματς να σκοράρω, έτσι μπαίνω στις αναμετρήσεις. Στο τελευταίο ματς είχα κακή τύχη, είπα πως θέλω να σκοράρω κι έγινε σήμερα. Αυτή είναι η νοοτροπία μου, δεν ξέρω εάν τελειώνω τις φάσεις καλύτερα με ένα άγγιγμα ή δύο. Κάποιες φορές τα πάω καλά, κάποιες όχι. Και σήμερα και την άλλη φορά θα προσπαθήσω το ίδιο. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ, για αυτό παίζω».

Για τα επερχόμενα ματς με Ντόρτμουντ κι Ολυμπιακό: «Είναι δύο μεγάλα παιχνίδια. Πρώτα η Ντόρτμουντ, παίζουμε στην Τούμπα όπου είμαστε πολύ δυνατοί. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποιος κερδίζει. Εάν προσπαθήσουμε σκληρά, μπορούμε να κερδίσουμε και τα δύο. Είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια, μπορούμε να νικήσουμε εάν παίξουμε το ποδόσφαιρό μας».

Για το εάν έχει παρακολουθήσει την Ντόρτμουντ: «Δεν έχω εικόνα από τα πρόσφατα ματς της. Η Ντόρτμουντ όμως είναι ομάδα Champions League.Παίζουν όμως στο Europa, απέναντι σε εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την Ντόρτμουντ στην Τούμπα. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και μετά θα δούμε τον Ολυμπιακό. Σε κάθε ματς η Ντόρτμουντ μπαίνει για να κερδίσει, είναι μεγάλη ομάδα αλλά όπως παίζουμε στην έδρα μας, μπορούμε να κερδίσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά με το σημερινό πάθος όλα είναι δυνατά».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αρχικά έχουμε την Τετάρτη, έπειτα θα δούμε με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δει τα παιχνίδια του, παίζει καλά. Στην Τούμπα όμως όλα είναι πιθανά. Συγκεντρωνόμαστε όμως στην Ντόρτμουντ και μετά στον Ολυμπιακό. Θέλω να παίζω μεγάλα παιχνίδια και θα δούμε τι θα γίνει».