Facebook Pixel Σοκ και δέος! Ποιον αστέρα ψήνεται να φέρει ο Ιβάν;
| 2015-09-30 13:15:00

Σοκ και δέος! Ποιον αστέρα ψήνεται να φέρει ο Ιβάν;

Σοκ και δέος! Ποιον αστέρα ψήνεται να φέρει ο Ιβάν;

Χαμός επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, με τις πληροφορίες που θέλουν τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να εξετάζει μεταγραφή που θα προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση!

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε φέτος τη μεγάλη υπέρβαση, φέρνοντας στην Τούμπα τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ένα όνομα με πλούσιο βιογραφικό, ωστόσο φαίνεται πως σχεδιάζει μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή ενόψει του Γενάρη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που μεταδίδονται τις τελευταίες ώρες από έγκυρα Μέσα στη Θεσσαλονίκη, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σκέφτεται σοβαρά να "χτυπήσει" έναν αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που, αν έρθει στην Ελλάδα, θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο. 

Ο λόγος για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος χθες έμεινε ελεύθερος από τη Φλουμινένσε και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Η συγκεκριμένη είδηση φέρεται να προκάλεσε το ενδιαφέρον του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε παραδεχθεί δημόσια, πριν από δύο χρόνια, ότι είχε προσεγγίσει προσωπικά τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, όπως και τον Μπερμπάτοφ, προκειμένου να τους έφερνε "πακέτο" στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρουν στη Θεσσαλονίκη, από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε φέτος να πάρει τον Βούλγαρο επιθετικό, δεν αποκλείεται να παλέψει τώρα να αποκτήσει και τον δεύτερο διακαή του πόθο, τον Ροναλντίνιο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το κασέ του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ παραμένει εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα, παρόλο που βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Πάντως είναι σίγουρο ότι μπορεί, ακόμα και στα 35 του, να προσφέρει πολλές στιγμές "μαγείας" στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αντέχετε να διαβάσετε ποια είναι η δύναμη του Ιβάν;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags