Facebook Pixel Εξελίξεις με Μουρίνιο!
| 2015-10-05 16:57:00

Εξελίξεις με Μουρίνιο!

Εξελίξεις με Μουρίνιο!

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της Τσέλσι που βγήκε πριν λίγο...
 

Την απόλυτη στήριξή της στον Ζοζέ Μουρίνιο, παρά το πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, όπου έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς σε ισάριθμα ματς, ανακοίνωσε η Τσέλσι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Μετά τη νέα ήττα (4η φετινή), αυτή τη φορά από τη Σαουθάμπτον με 3-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση παραίτησής του και πως η ομάδα θα χρειαστεί να τον απολύσει για να φύγει.

«Ο σύλλογος θέλει να κάνει ξεκάθαρο το ότι ο Ζοζέ συνεχίζει να έχει πλήρη στήριξη» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα των «μπλε» και συνεχίζει: «Όπως είπε και ο ίδιος, τα αποτελέσματά μας μέχρι τώρα δεν είναι τα επιθυμητά και η απόδοση της ομάδας πρέπει να βελτιωθεί. Παρ' όλα αυτά πιστεύουμε πως έχουμε τον σωστό προπονητή, προκειμένου να "γυρίσει" τη σεζόν, ενώ έχει και τους κατάλληλους παίκτες για να το καταφέρει».

Η Τσέλσι μετράει ήδη έξι ήττες σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι τώρα και η ομάδα βρίσκεται μόλις 5 θέσεις πάνω από τους ουραγούς του πρωταθλήματος (Νιούκαστλ και Σάντερλαντ). Με μόλις οκτώ βαθμούς βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags