Facebook Pixel Δίνει τρελά λεφτά για να πάρει από Ολυμπιακό τον...
| 2015-10-08 10:15:00

Δίνει τρελά λεφτά για να πάρει από Ολυμπιακό τον...

Δίνει τρελά λεφτά για να πάρει από Ολυμπιακό τον...

Μπορεί ο Μίτσελ να ξέρει απ' έξω κι ανακατωτά τους Ερυθρόλευκους, αλλά μόνο για έναν παίκτη θα τα ΄σκαγε για να τον πάρει στη Μαρσέιγ. Ποιος είναι και πόσα μπορεί να δώσει;

Το ξεκίνημα του Μίτσελ στη Μαρσέιγ είναι από μέτριο έως κακό και ήδη ο Ισπανός τεχνικός ψάχνει παίκτες για να ενισχύσει την ομάδα του τον Γενάρη.

Στη λίστα του 52χρονου προπονητή φέρεται να βρίσκεται κι ένας άσος του Ολυμπιακού, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στο Λιμάνι.

Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί που έχει κάνει σούπερ ξεκίνημα φέτος με τα ερυθρόλευκα σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Μίτσελ να έχει στείλει άνθρωπο να τον παρακολουθήσει στα πρώτα δύο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ενδιαφέρον του Ισπανού τεχνικού για τον Νορβηγό μπακ είναι πολύ ζεστό και δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε επίσημη πρόταση.

Ο Μίτσελ γνωρίζει την τιμή που έχει βάλει ο Ολυμπιακός στον παίκτη και φαίνεται διατεθειμένος να ικανοποιήσει τους Ερυθρόλευκους για να πάρει τον Ομάρ στη Μαρσέιγ.

Θυμίζουμε ενδεικτικά ότι οι Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι απέρριψαν αρκετές προτάσεις για τον διεθνή μπακ που ξεπερνούσαν τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η μεγάλη πλάκα του Σίλβα στον Αναστασίου!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags