Η οικονομική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη αλλά και οι ανώτερες διασυνδέσεις του, έκαναν τους φίλους του ΠΑΟΚ να πετάξουν από τη χαρά τους όταν ανέλαβε την ομάδα ο ομογενής επιχειρηματίας.

Και δικαίως, λέει ο Σκύλος, καθώς τα τελευταία (πολλά!) χρόνια οι φίλοι του συλλόγου είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ με όλους όσους είχαν διαχειριστεί τις τύχες της ομάδας.

Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο Σαββίδης ήρθε όχι απλώς για να μείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά για να τον οδηγήσει στην κορυφή.

Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα, που να είναι όχι απλώς ανταγωνιστική, αλλά πρωταθλήτρια!

Και αυτό φαίνεται ότι κάνει! Γιατί σύμφωνα με όσα ακούγονται στη Θεσσαλονίκη, έχει αναλάβει ο ίδιος προσωπικά την ανανέωση στο συμβόλαιο του Μακ!

Ο άσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη λίστα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, καθώς έχει στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα.

Οι εμφανίσεις με την Εθνική του ομάδα έχουν ανοίξει την όρεξη σε υποψήφιους μνηστήρες, αλλά ο Σαββίδης είναι έτοιμος με προσωπικές ενέργειες να κόψει τον βήχα σε όλους!

Ο Μακ είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά στην 11άδα του Δικέφαλου και αυτό που μαθαίνει ο Σκύλος από τη συμπρωτεύουσα, είναι ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να τον χάσει ο ΠΑΟΚ, αλλά θα υπογράψει νέο συμβόλαιο στην ομάδα μετά από προσωπικές ενέργειες του Ιβάν...