Είναι δεδομένο ότι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν ήρθε στην Ελλάδα για να βγάλει χρήματα. Μπορεί να απολαμβάνει στον ΠΑΟΚ ένα "βασιλικό" συμβόλαιο, για τα δεδομένα της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο τα κίνητρά για του για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Δεν έχει ανάγκη, άλλωστε, τα λεφτά ο Βούλγαρος άσος, μιας και στην καριέρα του έχει βγάλει αμέτρητα. Τόσα, μάλιστα, που έχει δημιουργήσει μια αμύθητη περιουσία, το ύψος της οποίας, σε εκατομμύρια ευρώ, προκαλεί ...ίλιγγο!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα δημοσίευμα στην πατρίδα του σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ, η περιουσία του Μπερμπάτοφ αποτιμάται στα 35 εκατομμύρια ευρώ! Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι μόνο για την κατασκευή μία τριώροφης βίλας στο προάστιο Μπογιάνα της Σόφιας ξόδεψε 5 εκατομμύρια ευρώ!

Το ίδιο ποσό παραχώρησε και στις δύο ανήλικες κόρες του με την απαραίτητη προϋπόθεση πως θα αποκτήσουν δικαίωμα διαχείρισης των χρημάτων μετά την ενηλικίωσή τους, ως νόμιμοι κληρωνόμοι του.

Παράλληλα, ο Μπερμπάτοφ ετοιμάζεται να επενδύσει ένα μέρος των χρημάτων του για την ανέγερση ενός μεγάλου αθλητικού κέντρου και ακαδημίας ποδοσφαίρου στη Σόφια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οργή στον ΠΑΟΚ για το "παλτό" του Τούντορ!