Facebook Pixel Καπίνο: "Καθιέρωση και πρωταθλήματα με Ολυμπιακό"
| 2015-10-29 21:11:00

Καπίνο: "Καθιέρωση και πρωταθλήματα με Ολυμπιακό"

Καπίνο: "Καθιέρωση και πρωταθλήματα με Ολυμπιακό"

Μια μέρα μετά το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά, ο νεαρός γκολκίπερ μίλησε στη NOVA για το ματς με τους Χανιώτες αλλά και τα όνειρα του με τους ερυθρόλευκους

Ο Καπίνο είπε στη NOVA για:

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση: Είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου επίσημη εμφάνιση στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Από εκεί και πέρα είμαι δυσαρεστημένος γιατί χάλασε ένα σερί αποτελεσμάτων. Πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι διαφορετική και στον θεσμό του Κυπέλλου ώστε να φέρουμε επιτυχίες και στον θεσμό αυτόν.

Τις πολλές αλλαγές και το εάν αυτό συνιστά δικαιολογία για το 2-2: Σίγουρα ήμασταν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία (για το 2-2 με Πλατανιά) από την στιγμή που βρισκόμαστε στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι και ας μην έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας ώστε να καταφέρνει η ομάδα να παίρνει το αποτέλεσμα της νίκης.

Τον Ρομπέρτο, τον ανταγωνισμό, την δουλειά με τον Ράντο και το πόσο καλύτερο τον κάνει: Ο ανταγωνισμός μόνο πολύ καλό μπορεί να μας κάνει. Και εγώ και ο Ρομπέρτο και ο Λευτέρης δουλεύουμε καθημερινά σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο Αλέκος Ράντος έχει δείξει με την δουλειά του και με τους τερματοφύλακες που έχει βγάλει, το τι δουλειά κάνει. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ χαρούμενος. Και που δεν παίζω νιώθω πως βελτιώνομαι μέσα από την προπόνηση. Από εκεί και πέρα μπροστά μου είναι ο Ρομπέρτο.

Έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια τι έχει καταφέρει και τι μπορεί να κάνει αλλά εγώ είμαι εδώ για να δουλέψω και να δείχνω ότι όποτε μου δίνεται η ευκαιρία την αξίζω. Να αρπάξω την ευκαιρία όποτε χρειαστεί.

Το μεγάλο όνειρο που θέλει να ζήσει με Ολυμπιακό: Σίγουρα κατάκτηση πρωταθλημάτων. Να καταφέρω αρχικά να καθιερωθώ. Από εκεί και πέρα τα όνειρα δεν μπορούν να σταματήσουν όταν είσαι στον Ολυμπιακό. Έτσι όπως πηγαίνει η ομάδα από εδώ και πέρα και η Ευρώπη είναι ένας μεγάλος και σημαντικός στόχος.

Τα ρεκόρ και τον Μπούκοβι: Αυτό που μας απασχολεί είναι να νικάμε το κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα εάν έρθει και το ρεκόρ ακόμα καλύτερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags