Facebook Pixel «Πέσιμο» Άρνεσεν σε Τούντορ: «Μην ξαναπείς ότι...»!
| 2015-11-03 23:10:00

«Πέσιμο» Άρνεσεν σε Τούντορ: «Μην ξαναπείς ότι...»!

«Πέσιμο» Άρνεσεν σε Τούντορ: «Μην ξαναπείς ότι...»!

Απίστευτα πράγματα στον ΠΑΟΚ μετά την Τρίπολη, δεν θα πιστεύετε για ποιο λόγο ο Δανός «έκραξε» τον προπονητή. Διαβάστε τι ειπώθηκε στην συνάντηση τους!

Προσπάθεια για να ξεπεράσουν την ήττα από τον Αστέρα και κυρίως για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη που έγιναν στην Τρίπολη, κάνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ και ελπίζουν πως μέχρι το ευρωπαϊκό ματς με την Κράσνονταρ, θα έχουν καταφέρει να αλλάξουν το κλίμα.

Για αυτό άλλωστε υπήρξε συζήτηση του Ιγκόρ Τούντορ με τους παίκτες του και ...έξτρα οδηγίες και παρατηρήσεις προς αυτούς, ώστε να μην υπάρξει άλλο «νεκρό» ημίχρονο και άλλο χαμένο ματς με ανατροπή. Βέβαια, παρατηρήσεις έγιναν και στον Κροάτη τεχνικό, ο οποίος μετά την Τρίπολη προέβη σε κάποιες κινήσεις, που δεν άρεσαν πολύ στην διοίκηση. Για αυτό άλλωστε, υπήρξε και συνάντηση – παρέμβαση του Φρανκ Άρνεσεν!

Ο Δανός Διευθυντής ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, ζήτησε και συναντήθηκε με τον Τούντορ, καθώς δεν του άρεσαν οι δηλώσεις που έκανε μετά το φινάλε του ματς με τον Αστέρα. Ο Άρνεσεν προσπάθησε αρχικά να τον ηρεμήσει και του εξήγησε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεται ανασφάλεια, αφού έχει την απόλυτη στήριξη από την διοίκηση. Στον Δικέφαλο πιστεύουν πάρα πολύ στο πρότζεκτ που τρέχουν και στον Κροάτη τεχνικό και για αυτό του ζήτησαν να μην χάνει την ψυχραιμία του.

Ωστόσο, ο Δανός δεν έμεινε μόνο στην στήριξη, καθώς έκανε και κάποιες παρατηρήσεις, αφού θεωρεί πως κάποιες κουβέντες του Τούντορ, «θίγουν» το δικό του έργο στην ομάδα. Συγκεκριμένα, του ζήτησε να μην μιλάει συνέχεια για έλλειψη ποιότητας στο ρόστερ, καθώς με αυτόν τον τρόπο και... υποτιμά τους παίκτες που του έφερε, αλλά και παράλληλα τους «ρίχνει» ψυχολογικά. Άραγε θα ακούσει την συμβουλή του ο κόουτς του ΠΑΟΚ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να η πρώτη μεταγραφή-βόμβα του Πογιέτ στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags