Facebook Pixel "Δείξαμε ποιοι είμαστε"
| 2015-11-07 23:43:00

"Δείξαμε ποιοι είμαστε"

"Δείξαμε ποιοι είμαστε"

Ο Νίκος Καρέλης, σε δηλώσεις του στη NOVA, τόνισε πως η ομάδα έβγαλε πείσμα και έδειξε ποια είναι κόντρα στον Ατρόμητο

Αναλυτικά:

«Όλα τα παιδιά δώσαμε τα πάντα σήμερα σε μία δύσκολη μεταβατική περίοδο. Δείξαμε ποιοι είμαστε και με πείσμα και θέληση φτάσαμε στην ανατροπή.

Όταν φεύγει ο προπονητής προσπαθείς να κάνεις ό,τι μπορείς στο γήπεδο για να πάρεις το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο από την αρχή, ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε όμως θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Είχαμε περισσότερο πείσμα και θέληση για την ανατροπή. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε ποιοι είμαστε. Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον Μάρκους, μπορούμε να βελτιωθούμε όμως και το ίδιο ισχύει και με τον Πέτριτς και προσπαθούμε να βοηθούμε την ομάδα.

Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο αγώνας με την Καμπάλα, θέλουμε να τον ξεχάσουμε και πως δεν πρέπει να σταματάς με όποιον και αν παίζεις. Ήρθαν κι άλλα αποτελέσματα που δεν θέλαμε αλλά δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο όλο το πείσμα και πρέπει να τα δώσουμε όλα πάση θυσία. Θες και λίγο τύχη και θα παιχτεί στις λεπτομέρειες.

Ήρθε ένας νέος προπονητής στην Εθνική, πιστεύω σε μια νέα αρχή για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ήταν».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags