Facebook Pixel Μάγκας ο Δέλλας!
| 2015-11-07 23:50:00

Μάγκας ο Δέλλας!

Μάγκας ο Δέλλας!

Διαβάστε τι είπε ο νέος προπονητής του Ατρομήτου για τον προηγούμενο προπονητή, αλλά και για την φάση του πέναλτι που ζητάνε στο Περιστέρι στο 89'.

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στην ποιότητα του Μάρκους Μπεργκ και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να πει κάτι για τον προηγούμενο κόουτς, αλλά ούτε για την φάση που ζητάει πέναλτι ο Λαζαρίδης, αφού δεν την έχει δει καλά...
 

«Προσπάθησα να βελτιώσουμε την ψυχολογία και κάποια πράγματα απ' όσα προλάβαμε. Δεν έχω κανένα παράπονο, προσπάθησαν πολύ. Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν δικαιούμασταν. Ο Παναθηναίκός σε 3 φάσεις, έκανε δύο γκολ, εμείς είχαμε πιο καθαρές φάσεις. Αφού δεν έγινε το 2-0 και έχοντας απέναντι παίκτες με ποιότητα όπως ο Μπεργκ και μια ομάδα που ήθελε το ματς, μοιραία από ένα λάθος χάσαμε το ματς».

ADVERTISEMENT

Για την εικόνα της ομάδας του: «Εγώ μπορώ να πάρω σαν θετικό την προσπάθεια των παιδιών. Μου δίνει πείσμα και διάθεση το αποψινό. Τα αποτέλεσματα θα έρθουν μέσα από το καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε κοντά τον κόσμο, τον ευχαριστούμε που ήταν εδώ. Η διακοπή θα μας βοηθήσει να δείξουμε κάποια πράγματα, να κάνουμε κάποια πράγματα. Το ταμείο πρέπει να γίνεται στο τέλος».

Για την φυσική κατάσταση: «Δεν θα ακούσετε από εμένα κάτι κακό για έναν προηγούμενο προπονητή. Όλοι θέλουν το καλύτερο. Ότι προβλήματα υπάρχουν θέλουμε να τα διορθώσουμε. Δεν είναι τόσο θέμα φυσικής κατάστασης, η ψυχολογία παίζει ρόλο. Μετά το 1-0 γυρίσαμε χωρίς λόγο. Θέλω μια ομάδα, ώστε τα παιχνίδια να εξαρτώνται από εμάς».

Για την απουσία του Φυτανίδη: «Δεν θέλω να μιλήσουμε για παίκτες. Σίγουρα οι απουσίες ήταν πολύ σημαντικές. Είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Και ο Μπρίτο και ο Κιβρακίδης βγήκαν με πρόβλημα. Υπάρχει χρόνος να δουλέψουμε. Είμαι αισιόδοξος πως μέσα από την δουλειά μπορούμε να πετύχουμε».

Για το είναι πέναλτι πάνω στον Λαζαρίδη: «Δεν έχω εικόνα. Υπάρχει κατήφεια και στεναχώρια στα αποδυτύρια, δεν μίλησα. Σε τέτοιες φάσεις πρέπει να τις τελειώνουμε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags