Facebook Pixel Το σοκ Νίνη με Στραματσόνι! Πάγωσε όταν έμαθε ότι...
| 2015-11-13 15:00:00

Το σοκ Νίνη με Στραματσόνι! Πάγωσε όταν έμαθε ότι...

Το σοκ Νίνη με Στραματσόνι! Πάγωσε όταν έμαθε ότι...

Μπορεί οι περισσότεροι παραγκωνισμένοι παίκτες του ΠΑΟ να τρίβουν τα χέρια τους με την άφιξη του Ιταλού προπονητή, ωστόσο δε φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τον Έλληνα άσο...

Η άφιξη του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό προκάλεσε αισιοδοξία σε πολλούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που επί Γιάννη Αναστασίου είχαν παραγκωνιστεί και δεν έπαιρναν ευκαιρίες.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει σίγουρα και ο Σωτήρης Νίνης που τον τελευταίο καιρό έβλεπε τον Έλληνα τεχνικό να μην τον υπολογίζει για τη βασική ενδεκάδα. 

Ωστόσο, ο διεθνής άσος δεν είδε με καλό μάτι ούτε την άφιξη του Ιταλού κόουτς, όπως τουλάχιστον αποκακλύπτει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Ο Σωτήρης Νίνης περίμενε πώς και πώς την έλευση του Αντρέα Στραματσόνι, προκειμένου να αποκτήσει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, αλλά παρουσιάζεται να "πάγωσε" όταν έμαθε από τον Τύπο ότι ο νέος τεχνικός της ομάδας αναζητά παίκτη για τη θέση του!

Η αλήθεια είναι ότι ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να θέλει την απόκτηση ενός "10ριού", ενώ τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του αποκάλυψαν από την πρώτη στιγμή ότι ο 39χρονος κόουτς ενδιαφέρεται για τον Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο γνωρίζει καλά από τη θητεία του στην Ουντινέζε.

Όπως λέγεται, λοιπόν, ο Σωτήρης Νίνης δεν πίστευε στα αυτιά του μόλις άκουσε ότι ο νέος προπονητής θέλει να αποκτήσει ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή και, μάλιστα, έναν άλλον Έλληνα, ο οποίος τυχαίνει να του έχει πάρει τη θέση και στην Εθνική ομάδα!

Πάντως, μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, ο Σωτήρης Νίνης έχει αρκετό χρόνο για να αποδείξει ότι αξίζει φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκού και να κάνει τον προπονητή του να ...αναθεωρήσει σχετικά με τις σκέψεις που κάνει για την απόκτηση επιτελικού μέσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διπλό "μπαμ" του Ηρακλή από τον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags