Facebook Pixel Το... τερμάτισαν στον Παναθηναϊκό!
| 2015-11-13 17:46:00

Το... τερμάτισαν στον Παναθηναϊκό!

Το... τερμάτισαν στον Παναθηναϊκό!

Η εποχή Στραματσόνι στο Τριφύλλι ξεκίνησε με δύο μεγάλα «φάουλ», αλλά και δύο εντυπωσιακές... ντρίπλες από τον Ιταλό τεχνικό στην ίδια του την ομάδα. Μάγκας!

Σε ...άλλη λογική (θα έπρεπε να) κινείται πλέον ο Παναθηναϊκός, καθώς εδώ και λίγες ημέρες έχει αναλάβει την τεχνική του ηγεσία ο Αντρέα Στραματσόνι, ένας άνθρωπος που ήρθε στο Τριφύλλι για να οδηγήσει την ομάδα με «νέες ιδέες» στην κορυφή.

Η... νέα εποχή πάντως για τον Ιταλό τεχνικό δεν ξεκίνησε πολύ καλά, καθώς από την πρώτη μέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος τον παρουσίασε στους δημοσιογράφους, υπήρξε η δήλωση για το πρωτάθλημα (δίπλα από τον νέο προπονητή!!) που θα κριθεί στα δικαστήρια!

Ο Στραματσόνι, που σύμφωνα με τους Ιταλούς φημίζεται για την κριτική που έκανε όσο ήταν προπονητής σε Ίντερ και Ουντινέζε στους διαιτητές, απέφυγε τότε να σχολιάσει κάτι, ενώ το ίδιο συνέβη και στην επίσημη παρουσίασή του την Παρασκευή, όπου αυτή την φορά το... φάουλ έγινε από τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην Συνέντευξη Τύπου.

Η ερώτηση που δέχθηκε, μεταξύ πολλών άλλων, ανέφερε: «
Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά προβλήματα, με τους διαιτητές...». Ο Στραματσόνι όμως και πάλι δεν... ψάρωσε και κάνοντας εντυπωσιακή ντρίπλα, απάντησε: «Συμβαίνει και στην Ιταλία. Στο ποδόσφαιρο ο ρόλος μου είναι να δώσω βοήθεια προς την ομάδα και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν δώσουμε το 100%»!

Μακάρι να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και να βοηθήσει έτσι και την ΠΑΕ να... αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται και αντιδράει σε πολλές περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags