Facebook Pixel Τι έκανε ο Στραματσόνι και τους… τρέλανε στον ΠΑΟ!
| 2015-11-15 00:03:00

Τι έκανε ο Στραματσόνι και τους… τρέλανε στον ΠΑΟ!

Τι έκανε ο Στραματσόνι και τους… τρέλανε στον ΠΑΟ!

Ο Ιταλός κόουτς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, έχει «κερδίσει» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους παίκτες. Διαβάστε όμως τι έγινε πριν λίγες ημέρες στο Κορωπί…

Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι αποφασισμένος να πετύχει στον Παναθηναϊκό και για αυτό δείχνει έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να αλλάξει ακόμα και νοοτροπία, εφόσον κρίνει ότι χρειάζεται. Αυτό φάνηκε από τις πρώτες του δηλώσεις, όπου σε αντίθεση με όσα μας έλεγαν Ιταλοί δημοσιογράφοι, ο νέος κόουτς των Πρασίνων παρουσιάστηκε… προσγειωμένος και καθόλου αλαζόνας.

Μάλιστα και στις προπονήσεις δείχνει ένα πρόσωπο που έχει εντυπωσιάσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και για αυτό στο Κορωπί λέγονται για αυτό μόνο τα καλύτερα. Βέβαια, αυτό που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση σε όλους όσους τον έχουν συναντήσει, είναι τα εξαιρετικά αγγλικά που γνωρίζει, πράγμα σπάνιο για Ιταλό, αλλά και πολύ χρήσιμο για προπονητή, αφού θα μπορεί να λύνει μόνος του τα προβλήματα στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, ο Στραματσόνι δεν πρόκειται να μείνει στην αγγλική γλώσσα, καθώς πριν από λίγες ημέρες ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ και παράλληλα και τους ποδοσφαιριστές του, ότι άμεσα θα ξεκινήσει μαθήματα ελληνικών, ώστε να μπορεί να καταλαβαίνει τι γίνεται εντός και εκτός γηπέδου.

Η κίνηση αυτή εντυπωσίασε άπαντες, καθώς ελάχιστοι ξένοι προπονητές κάνουν κάτι τέτοιο, ακόμα και αν βρίσκονται πολλά χρόνια στην χώρα μας. Ο Ιταλός πάντως δείχνει έμπρακτα πως θέλει να πετύχει στο Τριφύλλι και δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει, αλλά διαπιστώνουμε πως θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεταγραφή έκπληξη για Σουπερλιγκάτο άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags