Facebook Pixel Ξέρετε τι περιμένουν στο Λιμάνι από Στραματσόνι;
| 2015-11-16 10:00:00

Ξέρετε τι περιμένουν στο Λιμάνι από Στραματσόνι;

Ξέρετε τι περιμένουν στο Λιμάνι από Στραματσόνι;

ΤΟ ντέρμπι πλησιάζει και οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν μία σημαντική παρατήρηση για τον Ιταλό προπονητή του Παναθηναϊκού...

Σε ρυθμούς ντέρμπι θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα, καθώς το Σάββατο υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Με αποτέλεσμα να έχουν όλοι στραμμένη την προσοχή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού έχει ενδιαφέρον από πολλές απόψεις.

Τόσο βαθμολογικά (αν κερδίσει ο Ολυμπιακός η διαφορά ξεφεύγει, αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός μπαίνει ξανά στο παιχνίδι, στην ισοπαλία θα διατηρηθεί το +8 και είναι κερδισμένος ξανά ο Ολυμπιακός), όσο και αγωνιστικά.

Το πώς θα παίξουν δηλαδή οι δύο ομάδες...

Κι εδώ είναι που έρχεται η ατάκα που έπιασε ο Σκύλος από ανθρώπους που βρίσκονται χρόνια κοντά στον Ολυμπιακό, για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ξέρετε τι λένε για τον Στραματσόνι και τον τρόπο που θα στήσει τον Παναθηναϊκό; Ότι θα είναι μαζεμένος και θα παίξει κλειστά!

Ακόμα κι αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην έδρα του, Ιταλός τεχνικός θα επιλέξει να παίξει κλειστά και να πάρει τη νίκη ακόμα και με μισό μηδέν.

Διαφορετικά θα επιδιώξει να ξεκινήσει την καριέρα του στο "τριφύλλι" με μία ισοπαλία... Δεν θα ρισκάρει να παίξει ανοιχτά και να χάσει δηλαδή.

Έτσι περιμένουν τον Παναθηναϊκό το Σάββατο άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια κοντά στον Ολυμπιακό και έχουν δει τα μάτια τους πολλά, παρά πολλά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags