Facebook Pixel ΠΩΠΩ ένας Κόκε!
| 2015-11-18 19:22:00

ΠΩΠΩ ένας Κόκε!

ΠΩΠΩ ένας Κόκε!

Υποσχέσεις για την συνέχεια της φετινής χρονιάς άφησε ο Σέρχιο Κόκε, στην φιλική νίκη του Αρη επί του ΑΟ Καρδίας με 5-0, στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Νέο Ρύσιο.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ήθελε να δώσει κάποια αγωνιστικά λεπτά στον Ισπανό και αυτός φρόντισε να βάλει την σφραγίδα του στο παιχνίδι. Αρχικά σέντραρε στο 2ο λεπτό για το 1-0 του Βασίλη Κωνσταντινίδη, ενώ στο 47' σκόραρε με κοντινή κεφαλιά, αφού πρώτα ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο 32χρονος άσσος και το οποίο κέρδισε ο Κυβελίδης ένα λεπτό νωρίτερα.

Στο 15' ο Κωνσταντινίδης μετά από συνεργασία του με τον Κυβελίδη πέτυχε το 2-0 και τρία λεπτά αργότερα ο Ανδρεάκος με πολύ ωραίο μακρινό σουτ τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας. Στο 60ό λεπτό ο Κόκε γέμισε στην περιοχή και μετά από γύρισμα του Ντόγου, ο Βουτσιάς διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Αρης (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Βουτσιάς, Σαμαράς, Μαζουλουξής, Τσουμάνης, Παυλίδης (15' Ανδρεάκος), Πότσι (46' Μπαξεβάνος), Ντόγος (61' Πότσι), Κυβελίδης, Κόκε, Κωνσταντινίδης

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags