Facebook Pixel Τα δύο SOS στην ατζέντα του Άρνεσεν
| 2015-11-18 19:34:00

Τα δύο SOS στην ατζέντα του Άρνεσεν

Τα δύο SOS στην ατζέντα του Άρνεσεν

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, αναμένεται να φτιάξει την ατζέντα του ξεκινώντας από τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα στην ομάδα

Δηλαδή, αυτή του δημιουργικού μεσοεπιθετικού και βέβαια του κεντρικού αμυντικού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ρικάρντο Κόστα.

Είναι σαφές πως σε αυτές τις δύο θέσεις αναμένεται να δοθεί το βάρος, χωρίς ωστόσο να αποκλειστεί και κάτι άλλο, είτε αφορά στον τερματοφύλακα, είτε κάποια άλλη θέση που θα βρεθεί περίπτωση που αξίζει τον κόπο να αποκτηθεί, τύπου Σποράρ.

Από εκεί και πέρα, ο Άρνεσεν έχει κάνει μία προεργασία με τις ανανεώσεις συμβολαίων που επιθυμεί να κάνει, κάποιες συζητήσεις είναι προχωρημένες που σημαίνει πως γνωρίζει τις απαιτήσεις των παικτών, κάποιες άλλες αναμένεται να προχωρήσουν μετά το τέλος των μεταγραφών.

Αυτό που σίγουρα λέει ο Δανός, είναι πως οι μεταγραφές έχουν τον πρώτο λόγο και μετά οι ανανεώσεις, κάτι λογικό μιας και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια περίπτωση παίκτη που να τον καίει για ανανέωση, πλην του Ρόμπερτ Μακ που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το καλοκαίρι. 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags