«Βροχή» δημοσιευμάτων υπήρξε τις τελευταίες μέρες σχετικά με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα κληθούν από την διοίκηση για να ανανεώσουν πρόωρα το συμβόλαιο τους. Ακούστηκαν τα ονόματα των Τζιόλη και Κωνσταντινίδη, ωστόσο ο SportDog έμαθε πως υπάρχει άλλος ένας που θα κληθεί άμεσα από την διοίκηση για υπογραφές και μάλιστα μετά από... εντολή του Ιβάν Σαββίδη!

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και κάνει "όργια" τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την εθνική Σλοβακίας.

Ο 25χρονος Σλοβάκος άσος με τα δύο γκολ που πέτυχε στη φιλική νίκη της Εθνικής του επί της Ισλανδίας με 3-1 έφτασε τα 15 επίσημα τέρματα (11 με τον ΠΑΟΚ και 4 με τη Σλοβακία) τους τελευταίους τέσσερις μήνες σε 26 επίσημα ματς (21 με τον ΠΑΟΚ και 5 με την Εθνική του). Με τον Δικέφαλο φέτος έχει 11 γκολ σε 21 ματς. Μετράει 2 γκολ σε 10 ματς πρωταθλήματος, 8 γκολ σε 10 ματς στην Ευρώπη και άλλο ένα τέρμα σε έναν αγώνα Κυπέλλου. Με την Εθνική του από τον Σεπτέμβριο και μετά έχει παίξει σε 5 ματς (3 επίσημα και 2 φιλικά) και έχει πετύχει 4 γκολ!

Ο Μακ ήδη έκλεισε θέση για το Euro της Γαλλίας κι αν συνεχίσει να παίζει ...δαιμονισμένα και στο υπόλοιπο της σεζόν, λογικό είναι πως θα υπάρξουν αρκετοί μνηστήρες από το εξωτερικό. Γι΄ αυτό, λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης έχει θέσει θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του, ώστε και να του δώσει περισσότερα χρήματα, αλλά και να τον "δέσει" με μία πολύ μεγάλη ρήτρα.

Στον Δικέφαλο θέλουν να κάνουν... ηγέτη και στα χαρτιά (και στις αμοιβές δηλαδή) τον Σλοβάκο, αλλά και να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που «σκάσει» μία μεγάλη πρόταση για την πώλησή του!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελό deal στον ΠΑΟΚ! Πουλάνε τον...