Facebook Pixel «Ελέ»: Ποια ΑΕΚ; Εμείς ήμασταν η μεγαλη ομάδα!
| 2015-11-22 22:31:00

«Ελέ»: Ποια ΑΕΚ; Εμείς ήμασταν η μεγαλη ομάδα!

«Ελέ»: Ποια ΑΕΚ; Εμείς ήμασταν η μεγαλη ομάδα!

Φοβερές δηλώσεις του Ελευθερόπουλου, μετά την αγχωτική νίκη της Ένωση στην Κομοτηνή. Διαβάστε τι... έφταιγε στον Πογιέτ για τη μέτρια εμφάνιση.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν πολύ απογοητευμένος από την ήττα του Πανθρακικού με 2-1 από την ΑΕΚ, καθώς η ομάδα του στο φινάλε πάλεψε και ίσως άξιζε και την ισοπαλία και έτσι στις πρώτες του δηλώσεις πέταξε μία ατάκα που θα συζητηθεί.

Μιλώντας λίγα δευτερόλεπτα μετά την λήξη του ματς στη
Nova, ανέφερε: «Αγωνιστικά, αυτή που φάνηκε μεγάλη ομάδα, μεγαλύτερη ομάδα ήταν ο Πανθρακικός. Αν και αυτό είναι οξύμωρο. Παίζουμε καλά, αλλά δεν έρχονται οι νίκες. Συνεχίζουμε».

Από την πλευρά του ο Πογιέτ, τόνισε πως η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αποδώσει όσο καλά θα ήθελε, λόγω... του καιρού!

«Νομίζω ότι οι κλιματολογικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε όπως θέλαμε. Μπήκαμε δυνατά και νομίζω πως ο καιρός δεν μας βοήθησε αρκετά...», ανέφερε αρχικά ο νέος τεχνικός της Ένωσης.

Όσο για τις τρεις αλλαγές συστήματος που έγιναν κι αν έμεινε ικανοποιημένος: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, στο πρώτο μέρος μου άρεσε περισσότερο η ομάδα. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον ματς και τον καιρό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags