Facebook Pixel "Eπιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Πατέρας"!
| 2015-11-23 11:45:00

"Eπιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Πατέρας"!

"Eπιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Πατέρας"!

ΕΧΕΙ βουίξει η πιάτσα τις τελευταίες ώρες με το ενδεχόμενο επιστροφής του Νικόλα Πατέρα στον Παναθηναϊκό!

Από τη στιγμή που οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού είναι ρευστές από το απόγευμα του Σαββάτου, μετά τα επεισόδια που έγιναν με αφορμή το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, μοιραία έχουν δημιουργηθεί διάφορα σενάρια για την επόμενο μέρα.

Αυτό εδώ όμως, που έχει κυριαρχήσει στο ρεπορτάζ από χθες το απόγευμα, δεν φαίνεται ότι είναι ένα σενάριο όπως όλα τα υπόλοιπα.

Γιατί το όνομα του Νικόλα Πατέρα έχει βρεθεί κι άλλες φορές ως υποψήφιος να επιστρέψει στην ομάδα, κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει ότι και ο ίδιος το σκέφτεται!

Δεν έκρυψε ποτέ, άλλωστε, την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, ενώ γνωρίζει ότι πιθανή επιστροφή του, θα  συσπειρώσει και τους οπαδούς κοντά στην ομάδα.

Το σενάριο, λοιπόν, αναφέρει ότι ο Νικόλας Πατέρας έχει πάρει απόφαση να επιστρέψει στο "τριφύλλι", από το προσεχές καλοκαίρι και μετά!

Έτσι κι αλλιώς η φετινή σεζόν έχει πάρει τον δρόμο της, ενώ ο ίδιος ακούγεται πως θέλει να έχει τον χρόνο για να σχεδιάσει όσο το δυνατόν καλύτερα το θέμα της επιστροφής.

Αλήθεια ή ψέμματα, ο Σκύλος απλώς μεταφέρει το σενάριο που έχει κυριαρχήσει στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ώρες...

Τα υπόλοιπα, θα τα μάθουμε εν καιρώ...

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ : "Αλαφούζος τέλος, έρχεται ισχυρός πρόεδρος"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags