Facebook Pixel Έσκασε τώρα: Πρόταση για 11άδατο του ΠΑΟ!
| 2015-12-01 15:40:00

Έσκασε τώρα: Πρόταση για 11άδατο του ΠΑΟ!

Έσκασε τώρα: Πρόταση για 11άδατο του ΠΑΟ!

ΠΟΙΟΣ βασικός και αναντικατάστατος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη λίστα ευρωπαϊκού συλλόγου, που θα κάνει ξανά κίνηση για την απόκτησή του!

Είναι γεγονός ότι πριν από τρία καλοκαίρια, όταν ο Αλαφούζος και οι Αναστασίου - Νταμπίζας έστηναν τον Παναθηναϊκό, είχαν βάλει σαν προτεραιότητα την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα δούνε το "τριφύλλι" σαν σκαλοπάτι.

Ένα σκαλοπάτι που μπορεί να τους οδηγήσει σε άλλα πρωταθλήματα, αρκεί να έχουν τη διάθεση για διάκριση...

Κάπως έτσι αποκτήθηκε εκείνο το καλοκαίρι ο Νίκος Καρέλης, αν και η καριέρα του μετά από την αποχώρησή του από τον Εργοτέλη, είχε καθοδική πορεία.

Στον Παναθηναϊκό όμως αναγενήθηκε και τώρα βρίσκεται (ξανά) στη λίστα της Γκενκ, που όπως δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης στο gazzetta, ο αθλητικός της διευθυντής, Ντιμίτρι Ντε Κόντε:

"Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως ο Καρέλης παραμένει στην μεταγραφική λίστα μας όμως δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν γνωρίζω τι θα συμβεί.

Είναι ακόμη νωρίς. Σε περίπου τρεις εβδομάδες θα ξέρουμε τι θα γίνει με την περίπτωση του. Είναι πάντως ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος εξακολουθεί να μας απασχολεί. Μας ενδιαφέρει αφού θεωρούμε πως διαθέτει ποιότητα και θα ταίριαζε στα πλάνα μας.

Όλα είναι πιθανά. Το καλοκαίρι είχαμε κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό. Ζητούσε αρκετά χρήματα για τον Καρέλη, αλλά τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Θα πρέπει να δούμε αν εμμένει ο ελληνικός σύλλογος στις ίδιες απαιτήσεις.

Επαναλαμβάνω πως ο Καρέλης μας ενδιαφέρει και τον παρακολουθούμε στα ματς του Παναθηναϊκού, αλλά ασφαλώς έχουμε και εναλλακτικές λύσεις. Σε μερικές εβδομάδες θα γνωρίζουμε περισσότερα και θα δούμε εάν έχουν αλλάξει τα δεδομένα αφού θα πρέπει να μιλήσουμε με τον Παναθηναϊκό", σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής της Γκενκ, που θα έρθει στην Αθήνα με ζεστό χρήμα για τον Καρέλη... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags