Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν έχει αποδώσει τα προσδοκόμενα μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ και φυσικά τα σενάρια για το μέλλον δίνουν και παίρνουν.

Το τελευταίο που είναι και το πιο ενδιαφέρον, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η El Mundo Deportivo, η οποία κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Βούλγαρο άσο!

Η γνωστή εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Μπαρτσελόνα, μετά από εισήγηση της FIFA, ψάχνει για έναν επιθετικό με την μορφή δανεισμού, ώστε να ξεκουράσει τον Λουίς Σουάρες, που αγωνίζεται ακατάπαυστα.

Έτσι, στην λίστα των Καταλανών με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους συμπεριλαμβάνεται και ο 34χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, του οποίου το συμβόλαιο με τον Δικέφαλο λήγει το καλοκαίρι του 2016.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες για να πάρει ακόμη και δανεικό τον Μολίτο, αγαπημένο παίκτη του Λουίς Ενρίκε, η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να πάει σε άλλου τύπου λύσεις προκειμένου πάση θυσία να βρεθεί ένας επιθετικός, που θα προσφέρει ανάσες στον Λουίς Σουάρες, ο οποίος αγωνίζεται ακατάπαυστα», επισημαίνει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος, Χαβιέ Μουνιόθ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στη λίστα της εφημερίδας με τις πιθανές επιλογές της Μπαρτσελόνα στη μεταγραφική περίοδο, εκτός από τον Μπερμπάτοφ, υπάρχουν αρκετοί έμπειροι επιθετικοί, όπως ο Μάριο Γκόμεζ, ο Λούκα Τόνι, ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο Μάρκο Ρούμπεν κι ο Φερνάντο Καβενάγκι.