Facebook Pixel Δίπλα στον Παναθηναϊκό ο Πατέρας!
| 2015-12-22 18:56:00

Δίπλα στον Παναθηναϊκό ο Πατέρας!

Δίπλα στον Παναθηναϊκό ο Πατέρας!

Διαβάστε ποιους κάλεσε στο γραφείο του σήμερα ο πρώην πρόεδρος της Πράσινης ΠΑΕ.

Την πρωταθλήτρια ομάδα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού προσκάλεσε στο γραφείο ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας προκειμένου να τους παραδώσει χρηματικά έπαθλα μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Η ενημέρωση από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό:

«Σήμερα Τρίτη 22/12, ο Νικόλας Πατέρας προσκάλεσε στο γραφείο του το τμήμα Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. προκειμένου να υλοποιήσει την υπόσχεσή του και να παραδώσει τα χρηματικά έπαθλα που είχε ο ίδιος αθλοθετήσει, στους Πρωταθλητές. Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Αϊδινιώτης, η σύζυγός του Μαρία Καϊάφα και οι πυγμάχοι του Τριφυλλιού συνάντησαν τον κ. Πατέρα, που τους εξέφρασε για μία ακόμη φορά τη στήριξή του στο τμήμα, τόσο υλικά, όσο ηθικά.
 
Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ριτζάκης και ο Ειρηναίος Τσινάκης παρέλαβαν από 1000 ευρώ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Διονύσης Περδικάρης 750 ευρώ για το ασημένιο και οι Διονύσης Χελιώτης και Γιάννης Παπανικολάου από 500 ευρώ για το χάλκινο.
 
Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αναδείχθηκε πρωταθλητής και Πολυνίκης στην Πυγμαχία, έπειτα από την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας της κατηγορίας Elite Ανδρών, που διεξήχθη το τριήμερο 17-20/12 στο κλειστό του Εθνικού Γ.Σ. στο Ζάππειο.
 
Με συνολική συγκομιδή 5 μεταλλίων, 2 χρυσά από το Θοδωρή Ριτζάκη και τον Ειρηναίο Τσινάκη, ένα ασημένιο από τον Διονύση Περδικάρη και 2 χάλκινα από τους Διονύση Χελιώτη και Γιάννη Παπανικολάου, το Τριφύλλι κατέκτησε το 31 πρωτάθλημα στην ιστορία του»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags