Facebook Pixel Οριστικό: Φεύγει 11δάτος άσος - Έτοιμος ο διάδοχος!
| 2015-12-23 00:15:00

Οριστικό: Φεύγει 11δάτος άσος - Έτοιμος ο διάδοχος!

Οριστικό: Φεύγει 11δάτος άσος - Έτοιμος ο διάδοχος!

Ο Παναθηναϊκός, με τη σύμφωνη γνώμη του Στραματσόνι, τρέχει για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα τον Γενάρη. Τι και πώς; «Κλικ» κι έμαθες...
 

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου για τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν τόσο αποχωρήσεις όσο και προσθήκες.

Μάλιστα, ήδη έγινε η πρώτη συζήτηση με τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του για κάποιους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των Φύσσα και Βόκολου, ενώ παράλληλα έκανε και μία πρώτη αποτίμηση του ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, στο Τριφύλλι είναι πλέον θετικοί στην πώληση του Νίκου Καρέλη τον Γενάρη και εκτιμούν πως θα έρθει μία πρόταση κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, την οποία σίγουρα θα κάνουν δεκτή. Άλλωστε, το ευρωπαϊκό φιάσκο και ο αποκλεισμός από την Καμπάλα, έφερε οικονομικό πρόβλημα και δεν αφήνει πολλά περιθώρια διαπραγμάτευσης...

Η έκπληξη, όμως, αφορά την "επόμενη ημέρα", καθώς στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη ξεκινήσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Έλληνα επιθετικού, προφανώς εκτιμώντας πως θα βρουν ομάδα να τον δώσουν και μάλιστα ήδη έχουν στο μπλοκάκι τους συγκεκριμένα ονόματα.

Οι Πράσινοι βγαίνουν στην αγορά με στόχο πρωτίστως την απόκτηση ενός επιθετικού και όχι κάποιου εξτρέμ ή αμυντικού, μεταγραφές όμως που επίσης ψάχνουν και εξετάζουν. Αυτή τη στιγμή, φαίνεται η εύρεση ενός καλού και σχετικά οικονομικού στράικερ, αποτελεί προτεραιότητα, ώστε να είναι έτοιμοι να πουν το "οκ", αν έρθει πρόταση για τον Καρέλη.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags