Facebook Pixel Η ατάκα στον Πατέρα με νόημα...
| 2015-12-23 19:04:00

Η ατάκα στον Πατέρα με νόημα...

Η ατάκα στον Πατέρα με νόημα...

Οι ευχές ανάμεσα στον Νικόλα Πατέρα και στους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού έδωσαν και πήραν, αλλά την παράσταση έκλεψε αυτό που είπε ο Αριστείδης Καμάρας...

"Πρόεδρε βγες μπροστά"

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού άδραξαν την ευκαιρία και επί της ουσίας ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό να αναλάβει ξανά τις τύχες του Παναθηναϊκού προσπαθώντας να τον πείσουν να αναλάβει άμεσα. Διά στόματος Αριστείδη Καμάρα και με την αρωγή του Μίμη Δομάζου, τόνισαν στον Νικόλα Πατέρα ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την στήριξή του. Η ομιλία του Αριστείδη Καμάρα συγκίνησε ιδιαίτερα τον πρώην ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ.

Ο Νικόλας Πατέρας υποσχέθηκε πως η σημερινή εκδήλωση θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο προς τιμήν της ομάδας του Γουέμπλεϊ με τον Αριστείδη Καμάρα να του εύχεται: "Και του χρόνου πρόεδρος".

Πατέρας: "Στηρίξτε τον Παναθηναϊκό στα δύσκολα"

Με την σειρά του ο Νικόλας Πατέρας στην ομιλία του τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να αφήνει μόνο του τον Παναθηναϊκό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και κάλεσε την ομάδα του Γουέμπλεϊ, που αποτελεί φάρο της ιστορίας του Παναθηναϊκού, να στηρίξει το δύσκολο έργο του Γιάννη Αλαφούζου.

Συγκινητική ήταν και η ομιλία του κύριου Μιχάλη Κίτσιου που διατέλεσε πρόεδρος της περιόδου που η ομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό του Πρωταθλητριών.

Ερωτηματικό και αισιοδοξία για το τί θα κάνει ο Πατέρας την επόμενη σεζόν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως δεν υπάρχει ενδεχόμενο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή να ενεργοποιηθεί άμεσα ο Νικόλας Πατέρας στα κοινά του Παναθηναϊκού. Αν και οι πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρόεδρο της ομάδας να βοηθά ήδη και να βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου.

Μετά την δεξίωση ωστόσο υπήρχε μια διάχυτη αισιοδοξία πως ο Νικόλας Πατέρας δεν πρόκειται να αφήσει τον Παναθηναϊκό στην μοίρα του, ενώ δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει πιο ενεργά στα κοινά του Παναθηναϊκού από την επόμενη σεζόν. 

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags