Facebook Pixel "Σκάνε" μεταγραφές στον ΠΑΟΚ!
| 2015-12-27 11:40:00

"Σκάνε" μεταγραφές στον ΠΑΟΚ!

"Σκάνε" μεταγραφές στον ΠΑΟΚ!

Το πήρε απόφαση ο Άρνεσεν και προχωράει στην ενίσχυση του ΠΑΟΚ... Δύο μεταγραφές και μία ανανέωση περιλαμβάνει το πλάνο του.

Κάτι φαίνεται να κινείται τελευταία στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Φρανκ Άρνεσεν έχει ξεκινήσει ήδη τα πλάνα του για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που περιλαμβάνουν μεταγραφές σε δύο θέσεις και μια σημαντική ανανέωση.

Συγκεκριμένα, μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη ο Δικέφαλος του Βορρά θα κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, παρά το γεγονός πως αρχικά οι προτεραιότητες του τεχνικού τιμ ήταν ένας επιτελικός χαφ και ένας κεντρικός αμυντικός.

Επίσης, αν υπάρξει κάτι ξεχωριστό στην αγορά τότε ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει και το θέμα του τερματοφύλακα, αφού Όλσεν και Γλύκος δεν έχουν ικανοποιήσει, ενώ υπάρχει στο πλάνο και η ανανέωση συμβολαίου ενός παίκτη που ξεχωρίζει φέτος στην Τούμπα.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν και ήδη έχει κερδίσει έναν χρόνο συμβολαίου, βάσει συμμετοχών, αλλά ο Άρνεσεν θέλει να τον ανταμείψει δίνοντάς του μεγαλύτερο συμβόλαιο με καλύτερους όρους.

***Απίστευτο αυτό που έκανε ο Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags