Facebook Pixel Φέρνει "Νεϊμάρ" ο Πατέρας στον Παναθηναϊκό;
| 2016-01-02 10:30:00

Φέρνει "Νεϊμάρ" ο Πατέρας στον Παναθηναϊκό;

Φέρνει "Νεϊμάρ" ο Πατέρας στον Παναθηναϊκό;

ΠΟΙΟΣ Βραζιλιάνος παιχταράς, στο στιλ του Νεϊμάρ, βρίσκεται στη λίστα του Νικόλα Πατέρα για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό!

Το όνομα του Νικόλα Πατέρα εμπλέκεται όλο και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα με τον Παναθηναϊκό, αν και από την πλευρά του εφοπλιστή δεν βγαίνει επίσημα προς τα έξω η διάθεση να επιστρέψει στο "τριφύλλι".

Τουλάχιστον όχι πριν να τελειώσει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος...

Παρόλα αυτά τα δημοσιεύματα προς αυτή την κατεύθυνση είναι, περίπου, καθημερινά, με αποτέλεσμα να γίνεται συνεχώς συζητηση γύρω από το θέμα της πιθανής επιστροφής του.

Πολύ περισσότερο σήμερα, που πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τον θέλει να έχει βάλει στο μάτι συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για να φέρει στον Παναθηναϊκό!

Ο λόγος για τον Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, της Σάντος, που είναι παίκτης στο στιλ του Νεϊμάρ!

Την πληροφορία δημοσιεύσει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η Αθλητική Ημέρα, που το τελευταίο διάστημα επιμένει για ενδεχόμενη επιστροφή του Πατέρα στον Παναθηναϊκό...

Δεν ξέρουμε αν όντως ο πρώην πρόεδρος ενδιαφέρεται να επιστρέψει ή αν έχει έτοιμους ποδοσφαιριστές για να βοηθήσει το "τριφύλλι"... Αυτό που ξέρουμε είναι πως ο Γκάμπριελ είναι παιχταράς και αν ποτέ ερχόταν στην Ελλάδα, θα έκανε... παπάδες!

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Η πρώην του Σισέ έδειξε τα οπίσθια της για το 2016! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags