Facebook Pixel Γιατί δεν φεύγετε κύριε Άρνεσεν;
| 2016-01-03 21:23:00

Γιατί δεν φεύγετε κύριε Άρνεσεν;

Γιατί δεν φεύγετε κύριε Άρνεσεν;

Τι παραπάνω πρέπει να γίνει δηλαδή, για να παραιτηθεί ο Δανός από τον ΠΑΟΚ; Αυτά που συμβαίνουν, είναι ανεπίτρεπτα για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, όπως αυτός.

Σαν... κακόγουστο αστείο μοιάζουν πλέον τα όσα έλεγαν το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ για τον Φρανκ Άρνεσεν, τον ρόλο που θα έχει και τα... κλειδιά που του είχε δώσει ο Ιβάν Σαββίδης. Ο Δανός όχι μόνο «υποβιβάστηκε» μέσα σε λίγους μήνες, αλλά αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην Τούμπα, δεν έχει προηγούμενο.

Αναφερόμαστε στην υπόθεση της μεταγραφής του Γκαλίτσιου, η οποία ναυάγησε μετά από συζητήσεις και διαφωνίες εντός του ΠΑΟΚ και ουσιαστικά μετά την «παρέμβαση« του Νίκου Βεζυρτζή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει πως δεν τον θέλει στην ομάδα.

Το θέμα όμως έχει και συνέχεια, καθώς σε σημερινές του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, έβγαλε στην σέντρα τόσο τον Άρνεσεν όσο και τον Τούντορ για την υπόθεση του Έλληνα αμυντικού, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε πως τέτοιοι παίκτες δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας σαφέστατα υπονοούμενα για τον προπονητή και τον Αθλητικό Διευθυντή που τον έφεραν στην Θεσσαλονίκη.

«Θέλουμε οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ήδη και να είναι έτοιμοι να παίξουν από την επόμενη εβδομάδα από τότε που θα αποκτηθούν. Θέλουμε να βρούμε και να φέρουμε μόνο τέτοιους παίκτες, αλλιώς δε θα πρόκειται να φέρουμε κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βεζυρτζής, βγάζοντας ξανά στην σέντρα τον Άρνεσεν.

Και εμείς αναρωτιόμαστε, για ποιο λόγο ο Δανός, που έχει περάσει μεταξύ άλλων από Τσέλσι, Τότεναμ, Αμβούργο υπομένει τέτοιες καταστάσεις και ανέχεται να τον... ξεφτιλίζουν δημόσια. Το καλύτερο τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον ίδιο, θα είναι να φύγει και να προλάβει την απόλυση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη SportDog! Άφησε τον Κλάους για άλλον Έλληνα φορ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags