Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα ήταν σίγουρο πως δεν θα περνούσαν απαρατήρητες και ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια για μεταγραφή με τις ενδιαφερόμενες ομάδες να είναι αρκετές.

Φυσικά, ο λόγος για τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων με πιο "ζεστό" αυτό της Γαλατασαράι που όπως γράφεται έχει έρθει ήδη σε επαφή με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά και με τον παίκτη.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Τούρκοι, ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει ένα ποσό γύρω στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η ρήτρα του Μακ είναι στα 5 και σίγουρα αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουν στον Δικέφαλο του Βορρά.

Δηλαδή δεν γίνεται ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος παίκτης της ομάδας φέτος να αποχωρήσει μόνο με 2,5 εκ., ενώ υπάρχει και το Euro το καλοκαίρι, όπου η Σλοβακία παίρνει κανονικά μέρος.

Από την Τουρκία υποστηρίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις «με έναν ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου αρχικά αποτέλεσε έκπληξη», είναι σε εξέλιξη, αλλά όλα επαφίονται στις διαθέσεις του ΠΑΟΚ που θα πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο το σημαντικό του περιουσιακό στοιχείο και να τον παραχωρήσει μόνο με μία συμφέρουσα πρόταση για τον σύλλογο.