Facebook Pixel Πάει... τρελάθηκε ο Άρνεσεν! Πήγε να πουλήσει τον...
| 2016-01-06 00:20:00

Πάει... τρελάθηκε ο Άρνεσεν! Πήγε να πουλήσει τον...

 Πάει... τρελάθηκε ο Άρνεσεν! Πήγε να πουλήσει τον...

Και μετά απορρούμε γιατί ο Δανός είναι στην μπούκα από τον Σαββίδη. Ξέρετε ποιο αστέρι επιχείρησε να ξαποστείλει αλλά δεν του έκατσε; "Τούρκοι" θα γινόντουσαν οι ΠΑΟΚτσήδες!

Οι μεταγραφικές συσκέψεις στον ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν και την Τρίτη, καθώς στον Δικέφαλο πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι (Τούντορ, Άρνεσεν, Βεζυρτζής, Σαββίδης) και μετά να προχωρήσουν κάποια υπόθεση, ώστε να μη γίνει πάλι κάποιο μπάχαλο, όπως με τον Γκαλίτσιο.

Πάντως, στον Δικέφαλο φαίνεται ότι εξετάζουν ταυτόχρονα και το ενδεχόμενο αποχωρήσεων. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο Φρανκ Άρνεσεν επιχείρησε πρόσφατα να πουλήσει πρωτοκλασάτο άσο της ομάδας!

Συγκεκριμένα, ο Δανός λέγεται ότι ψάχτηκε ώστε να δει αν υπάρχει ενδιαφέρον στο εξωτερικό για τον Στέφανο Αθανασιάδη!

Ο Άρνεσεν ζήτησε από τους μάνατζερ να ρωτήσουν και να δουν αν μπορούν να του φέρουν κάποια μεγάλη πρόταση, την οποία δε θα μπορούσαν να αρνηθούν οι άνθρωποι της ομάδας, ωστόσο η αναζήτησή του δεν είχε αποτέλεσμα.

Φαντάζεστε, όμως, τι θα γινόταν στην Τούμπα αν ο Δανός πουλούσε τον Κλάους; Του τα έχουν που του τα έχουν μαζεμένα στον Δικέφαλο για τις αποτυχημένες μεταγραφικές κινήσεις, μετά κι από κάτι τέτοιο δύσκολα θα την έβγαζε καθαρή...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χτυπάει παικταρά ο Ιβάν! Τον ήθελε κι ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags