Facebook Pixel Mε τον νέο... Καρέλη "καθάρισε"!
| 2016-01-11 22:22:00

Mε τον νέο... Καρέλη "καθάρισε"!

Mε τον νέο... Καρέλη "καθάρισε"!

Ο Μπουμάλ ντύθηκε... Καρέλης και με το πρώτο του γκολ στο 90` σφράγισε τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Καλλονή με 0-2! Γκολάρα ο Καλτσάς, πολύ κακοί στο πρώτο μέρος οι πράσινοι. Άρεσε ο Μέστο

Ο Παναθηναϊκός πέταξε ένα ημίχρονο στην Καλλονή αλλά στο β` μέρος μπήκε δυνατά, σκόραρε με το πολύ ωραίο γκολ του Καλτσά και καθάρισε με το πρώτο γκολ του Μπουμάλ στο 90`. Στο ενδιάμεσο, η Καλλονή απείλησε με την ισοφάριση, οι πράσινοι ξύπνησαν πάλι μετά το 80` (φοβερές ευκαιρίες Μπεργκ, Ατζαγκούν) και τελικά έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη πάντως απέναντι στους γηπεδούχους που δεν το... πίστεψαν. Καλός ο Μέστο στο ντεμπούτο του, αν και επιθετικά πήρε λίγες προσπάθειες, ενώ ανησυχία προκαλεί ο τραυματισμός του Εσιέν που έγινε αλλαγή.

Τζάμπα έπαιζαν...

Κακό ήταν το ξεκίνημα στο ματς, με τις ομάδες να αναλώνονται σε λάθη και σκληρά μαρκαρίσματα χωρίς κάποια αξιόλογη φάση και την Καλλονή να κάνει πρέσινγκ ψηλά. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά, καθώς είχε την κατοχή, όχι όμως και ουσία... Ήταν τόσο χάλια το ματς που στο πρώτο 20λεπτο είχε καταγραφεί μόλις μία τελική! Υποψία φάσης πάντως είχαμε στο 21` με τον Αναστασιάδη ανενόχλητο να πιάνει κεφαλιά άουτ...

Οι πράσινοι ούτε από τα πλάγια, ούτε από τον άξονα μπορούσαν να κάνουν παιχνίδι, με τον Πέτριτς να είναι εκτός αγώνα και την Καλλονή να κρατά άνετα το μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι έφταναν μέχρι την περιοχή και μέχρι εκεί, πλην της φάσης του 38` που άλλαξαν γρήγορα την μπάλα, όμως ο Πράνιτς σούταρε άουτ. Οι γηπεδούχοι μάλιστα στις καθυστερήσεις πήγαν για το... κόλπο γκρόσο, αλλά η κεφαλιά του Μάρκοβιτς από τη μικρή περιοχή πήγε άουτ, με το ημίχρονο να λήγει 0-0.

Καλτσάς και Μπουμάλ!

Ιδανικά ξεκίνησε το β` μέρος για τον Παναθηναϊκό, καθώς στο 47` ο Καλτσάς με πολύ ωραίο γκολ (πλάτη στην εστία γύρισε και σούταρε) έκανε το 0-1! Ο Μπουμάλ στο 49` σε μια κόντρα από δεξιά σούταρε βιαστικά και άστοχα, ενώ στο 52` ο Χογκ παραλίγο να βάλει μεγάλο... αυτογκόλ, καθώς του έφυγε η μπάλα από γύρισμα του Αμπέντ! Ο Στραματσόνι στο 57` πέρασε τον Μπεργκ στη θέση του Πέτριτς, με τους πράσινους να ψάχνουν το δεύτερο γκολ.

Η Καλλονή ως τότε δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει, αλλά όσο παρέμενε το 0-1, το ματς ήταν ανοιχτό, με τους γηπεδούχους να πιέζουν μετά το 60` και τους πράσινους να δίνουν δικαιώματα. Ο Στραματσόνι άλλαξε τα χαφ (μέσα Ατζαγκούν, Λαγός αντί Αμπέντ, Εσιέν που τραυματίστηκε), όμως η Καλλονή έφτασε κοντά στο 1-1 σε μια-δυο περιπτώσεις με τον Καλτσά (72`, 75`). Ο Χογκ πάντως στο 81` έκανε την απόκρουση του αγώνα στο σουτ του Μπεργκ, με το ματς να μην έχει τελειώσει ακόμα... Ο Ατζαγκούν στο 88` έχασε με κεφαλιά το άχαστο αλλά στο 90` ο Μπουμάλ με ωραίο διαγώνιο σουτ από δύσκολη γωνία τελείωσε το ματς γράφοντας το τελικό 0-2!


Γκολ: 47' Καλτσάς, 90' Μπουμάλ

ΚΑΛΛΟΝΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Χογκ, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Γουερέ, Μάρκοβιτς (69' Μπαργκάν), Ελακόπουλος, Γεωργίου, Μανούσος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Εσιέν (73' Λαγός), Ζέκα, Αμπέντ (67' Ατζαγκούν), Μπουμάλ, Καλτσάς, Πέτριτς (57' Μπεργκ).

Κίτρινες: 42' Τσαμπούρης/65' Πράνιτς

Κόκκινες: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags