Facebook Pixel Γαργάρα αυτό που έκανε ο Πογιέτ!
| 2016-01-18 19:06:00

Γαργάρα αυτό που έκανε ο Πογιέτ!

Γαργάρα αυτό που έκανε ο Πογιέτ!

Ποια κίνηση του προπονητή της ΑΕΚ πέρασε στα ψιλά στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα;

Στους Ζωσιμάδες η ΑΕΚ πήρε μία πολύτιμη νίκη απέναντι κόντρα στον ΠΑΣ. Το διπλό σε αυτη την εδρα ήρθε μετά από 13 χρόνια και μάλιστα με τρόπο αξιοζήλευτο. Η Ένωση διατήρησε το μηδέν στην άμυνά της δια πυρός και σιδήρου, με τον Ανέστη να αποκρούει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική πέναλτι. Έτσι μετά την γκέλα του Παναθηναϊκού, η απόσταση απ'την 3η θέση αυξήθηκε στους 4 βαθμούς.

Ως είθισται, σε νίκες, κανείς δεν ασκεί κριτική. Όλοι αποθεώνουν τον προπονητή και τους παιχταράδες. Στην περίπτωση της ΑΕΚ βέβαια υπάρχει μία εξαίρεση, αφού σηκώθηκε κουβέντα με την εικόνα του Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός μπήκε ως αλλαγή στο 46' αντί του Βάργκας και έδειξε πιο ξενερωμένος από ποτέ. Τον «τρομοκράτη» όμως τον ξέρουμε. Δεν θα τον μάθουμε τώρα. Εκεί που φαίνεται βαρύς, ξαφνικά κάνει μία εμφάνιση και τρίβουμε όλοι τα μάτια μας.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν μία κίνηση του Γκουστάβο Πογιέτ, η οποία πέρασε στα ψιλά, στον παρελθόν όμως όταν συνέβη για πρώτη φορά, σχολιάστηκε με αρνητικό τρόπο. Ο Ουρουγουανός έκανε τρίτη αλλαγή τον Μπουονανότε, στο 89'. Κάτι παρόμοιο δεν είχε κάνει και ο Δέλλας στο ματς της ΑΕΚ στην Ξάνθη τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος; Τότε ο Έλληνας τεχνικός δέχτηκε τρελή κριτική επειδή έβαλε τον (ανέτοιμο τότε) Αργεντινό στο 87'. Ο Τύπος έγραφε, «τί να σου κάνει ο νάνο σε 3 λεπτά» - «του έκοψε τα φτερά», «του χάλασε την ψυχολογία» και άλλα χίλια μύρια γραφικά.

Τώρα όμως γιατί δεν γράφτηκε τίποτα; Γιατί το θέμα έγινε... γαργάρα. Ο κύριος λόγος είναι το γεγονός, ότι η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια απ'τα Γιάννινα, ενώ στα Πηγάδια ήρθε ισόπαλη. Αν έχανε χθες το ματς ο Πογιέτ θα το ανακάλυπταν και τότε θα ο Ουρουγουανός θα έτρωγε τη λέζα που είχε φάει ο προκάτοχός του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags