Με το νέο έτος η ΑΕΚ δείχνει να πατάει πιο γερά στα πόδια της, έχει σημειώσει συνεχόμενες νίκες και ο Πογιέτ καταλαβαίνει πλέον καλύτερα τους παίκτες του και έχει μάθει να προσαρμόζει το παιχνίδι της ομάδας στο παιχνίδι του εκάστοτε αντιπάλου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι "κιτρινόμαυροι" να είναι σταθεροί και χωρίς να εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα, να παίρνουν αποτελέσματα. Μέχρι τώρα, λοιπόν, η διοίκηση έχει μείνει ικανοποιημένη από την δουλειά του Ουρουγουανού τεχνικού και σκέφτεται ηδη τις επόμενες κινήσεις για το μέλλον του.

Ο Πογιέτ άκουσε πριν λίγο καιρό τις "σειρήνες" από το εξωτερικό, όπως για παράδειγμα από την Σουόνσι, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και μάλιστα σκέφτεται να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα.

Όπως αποκαλύπτει η σημερινή "Ώρα για Σπορ", ο Πογιέτ θέλει διακαώς να μείνει στην "Ένωση", κάτι που βλέπουν με θετικό μάτι τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Φυσικά, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν μέλλον, εντούτοις όλα δείχνουν ότι ΑΕΚ και Πογιέτ θα πορευτούν παρέα για πολύ καιρό ακόμα...