Οι "κίτρινοι" ήταν κυρίαρχοι σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως μέχρι να φτάσουν στο 1-0, δυσκολεύτηκαν αρκετά, ωστόσο το γκολ του Τάτου, σε συνδυασμό με την αποβολή του Σταματόπουλου (39'), άλλαξαν τις ισορροπίες και έκαναν ακόμα πιο εύκολο το δρόμο προς την επικράτηση για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Μάλιστα πριν βγει το ημίχρονο, ο Μάρκος Ντούνης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και απλοποίησε ακόμα περισσότερο τα πράγματα ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου, που με βάση την εξέλιξη και το σκορ, είχε τυπικό χαρακτήρα.

Το τρίτο και πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ρόβας, με σουτ... κεραυνό έξω από την περιοχή, με τον Αθανασίου να μην μπορεί να αντιδράσει. Με τη νίκη τους αυτή οι "κίτρινοι" παρέμειναν σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους, αφού ο δεύτερος Νέστος Χρυσούπολης απέχει εννιά βαθμούς από την πρώτη θέση.

Άρης: Τζινάρ, Τσουμάνης, Σαμαράς, Ρόβας (69΄Κυβελίδης), Καλογέρης, Ιντζίδης, Πόι, Βουτσιάς, Καπνίδης (77΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Ντούνης (69΄Ν΄Λουντούλου)

Καβάλα: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπαντάνης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος (40΄Κυγαής), Δουμάνης (72΄Ασημάκης), Μπάτζιος, Κυριακίδης, Πτηνόπουλος (50΄Παππάς) 

Πηγή: sdna