Facebook Pixel Έκτακτο! Ατάκα Τούντορ για το μέλλον του
| 2016-02-01 17:44:00

Έκτακτο! Ατάκα Τούντορ για το μέλλον του

Έκτακτο! Ατάκα Τούντορ για το μέλλον του

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Ιγκόρ Τούντορ, στην οποία έγινε συζήτηση για την κατάσταση του ΠΑΟΚ και φυσικά για το μέλλον του Κροάτη στον Δικέφαλο.

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η δεύτερη κρίσιμη σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία και έγινε γνωστή η παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη.

Στην σημερινή συνάντηση όμως, συμμετείχε και ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος συζήτησε με τον Ιβάν Σαββίδη και αν κρίνουμε από τα όσα είπε κατά την αποχώρηση του, μάλλον συνεχίζει κανονικά στον πάγκο του Δικεφάλου.

Η σύσκεψη διήρκεσε περίπου δύο ώρες, με τον προπονητή του Δικεφάλου κατά την αποχώρηση του να μην θέλει να κάνει καμία δήλωση λέγοντας στους εκπροσώπους του Τύπου «θα τα πούμε αύριο, σας ευχαριστώ».

Ενώ σε ερώτηση για το αν την Τετάρτη θα είναι στην προπόνηση απάντησε «θα είμαι κανονικά», χωρίς να προσθέσει τίποτα άλλο.

Τα υπόλοιπα στελέχη των «ασπρόμαυρων» κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο της Τούμπας δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση, ωστόσο όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τούντορ συνεχίζει κανονικά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags