Προσπαθώ να θυμηθώ άλλον ποδοσφαιριστή που ήθελε να γυρίσει στον Παναθηναϊκό, όπως ο Λέτο! Δεν θυμάμαι κανέναν. Ακόμη και ο Σισέ που το κυνήγησε, στην κρίσιμη στιγμή επέλεξε τα ρωσικά ρούβλια της Kούμπαν Κράσνονταρ.

Ο Αργεντινός όχι μόνο έθεσε προτεραιότητα την επιστροφή του στο «τριφύλλι», αλλά πέταξε έτσι για πλάκα 400.000 ευρώ! Τόσα όσα θα έπαιρνε από την Κατάνια και θα… κάθονταν, που έλεγε και ο Φωτόπουλος!

Ωστόσο ο «Loco», γι” αυτό είναι και… Loco (τρελός), δεν κοίταξε την τσέπη του, αλλά τη ψυχή του.

Προσοχή δεν λέω ότι ο Λέτο είναι Παναθηναϊκάρας. Όμως λατρεύει τον Παναθηναϊκό και ξέρει ότι αυτή η φανέλα μπορεί να τον αναγεννήσει! Μπορεί να γίνει η… λεοντή του, για να ξυπνήσει το λιοντάρι που κρύβει μέσα του.

Ο Λέτο έχει ταλαιπωρηθεί από την χονδροπάθεια στο γόνατό του, που λίγο έλειψε να τον κάνει… παλαίμαχο στα 26 του!

Βρέθηκε και πέρσι μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, όταν τον παραχωρούσε η Κατάνια, αλλά λέγεται ότι ο Αναστασίου έβαλε βέτο για ιατρικούς λόγους, αλλά και για την ισορροπία των αποδυτηρίων.

Ο Λέτο είχε την ατυχία να τραυματιστεί από ένα βαράκι στο γυμναστήριο, στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης, όντας παίκτης της Λανούς!

Εν τέλει έκανε κάποιες συμμετοχές, αλλά δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό.

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει με τη Γη της Επαγγελίας για τον Λέτο. Του προσφέρει τη ψυχική ανάταση που είναι ικανή να τον ανεβάσει και να του ξαναδώσει ποδοσφαιρική υπόσταση.

Συγχρόνως προσφέρει στον κόσμο τέτοιον ενθουσιασμό, που ο συνδιασμός μπορεί να είναι ευεργετικός και για τους δύο.

Άλλωστε το ποδόσφαιρο τι είναι; Μια τρέλα. Και από τούτη ο Λέτο διαθέτει πολύ. Ωραία τρέλα…

Πηγή: sportit.gr