Άρθρο της ιστοσελίδας supersport.al με τίτλο “Φυλακισμένος στον ΠΑΟΚ ο Κάτσε” ασχολείται με τη φετινή περιπέτεια του 22χρονου μέσου, αναφέροντας πως δεν χρησιμοποιείται από τον Ιγκόρ Τούντορ επειδή ο τελευταίος έχει λάβει οδηγίες από τη διοίκηση να παροπλίσει τον ποδοσφαιριστή!

Σύμφωνα με τους Αλβανούς, η διοίκηση του ΠΑΟΚ κρατά τον Κάτσε “στο ψυγείο” ως μέσο πίεσης προς το διεθνή μέσο ώστε να πειστεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το 2017.

Για ποιο λόγο, όμως, γίνεται όλη αυτή η ιστορία από τη στιγμή που ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο; Ο λόγος, σύμφωνα με όσα γράφονται στο δημοσίευμα, είναι πως για τον Κάτσε ενδιαφέρονται μεγάλοι σύλλογοι από την Ιταλία, όπως η Ίντερ και η Λάτσιο και γι' αυτό ο Αλβανός δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Παρ' ολα αυτά, ο Ιγκόρ Τούντορ έχει δηλώσει επανειλλημένα ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα και ότι η μειωμένη χρησιμοποίηση του Κάτσε είναι καθαρά δική του απόφαση και έγκειται σε λόγους τακτικής, διαψεύδοντας έτσι το περιεχόμενο του δημοσιεύματος.

Στη συνέχεια, η ιστοσελίδα καταπιάνεται με τους αριθμούς του Εργκίς Κάτσε σχολιάζοντας πως οι 11 συμμετοχές και τα συνολικά 808 φετινά λεπτά του Κάτσε είναι πολύ λίγα και θα αποτελέσουν εμπόδιο στην προσπάθεια ποδοσφαιριστή να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ενόψει του EURO 2016. O Κάτσε θα βρεθεί εκεί με τη φανέλα της εθνικής Αλβανίας και το τουρνουά αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αυτόν ώστε να κερδίσει με την παρουσία του μια θέση στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.


Εν τέλει, το μυστήριο γύρω από τον παίκτη παραμένει και μαζί με αυτό και η αμφιβολία για το ποια από τις δυο πλευρές λέει τελικά την αλήθεια!