Facebook Pixel Η απόφαση Σίλβα που θα συζητηθεί!
| 2016-02-02 21:44:00

Η απόφαση Σίλβα που θα συζητηθεί!

Η απόφαση Σίλβα που θα συζητηθεί!

Εντύπωση προκάλεσαν οι επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού...

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε τελικά μόνο τις δύο αναμενόμενες αλλαγές στη λίστα του Ολυμπιακού προς την UEFA για τα παιχνίδια του Europa League, καθώς στη θέση του Μανιάτη μπήκε ο Ζντιέλαρ και σε αυτή του Φινμπόγκασον ο Ντουρμάζ.
 
Στη λίστα τελικά έμεινε ο Ερνάνι, όπως και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που είναι πλέον καλά, ενώ για μία ακόμη φορά έμεινε εκτός ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ δεν μπήκε και ο Δημήτρης Κολοβός.

Η επιλογή να αποκλείσει μάλιστα τον Έλληνα εξτρέμ και να κρατήσει στην λίστα τον Ερνάνι που τώρα είναι τραυματίας και πριν... φευγάτος, ξάφνιασε αρκετούς. Άλλωστε, ο Κολοβός το τελευταίο διάστημα έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, κυρίως στο Κύπελλο και έχει δείξει θετικά σημάδια.

Γι' αυτό και επιλογή του Σίλβα να κρατήσει τον Ερνάνι, που μέχρι να τραυματιστεί, ήταν σίγουρο πως θα φύγει από το Λιμάνι, θεωρείται... έκπληξη!
 

Στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα έχει πλέον τους εξής παίκτες:
 
Ρομπέρτο, Καπίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μασουακού, Βούρος, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Κασάμι, Καμπιάσο, Ζντιέλαρ, Πάρντο, Ντουρμάζ, Σεμπά, Ιντέγε, Πουλίδο. 
 
και στη λίστα Β τους Χουτεσιώτη, Σάλιακα και Λάτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός στο twitter με Σισέ και Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags